Σύλληψη Αλβανού στη Χιμάρα για μεταφορά λαθρομεταναστών

Σύλληψη Αλβανού στη Χιμάρα για μεταφορά λαθρομεταναστών

Στη σύλληψη ενός 57χρονου Αλβανού προχώρησε σήμερα στη Χιμάρα η Αλβανική Αστυνομία. Ο εν λόγω ημεδαπός συνελήφθη κοντά στην περιοχή Λιβάδι, ενώ μετέφερε παράνομα 5 λαθρομετανάστες.

«Ειδικοί του Τμήματος Διερεύνησης Παράνομης Διακίνησης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αυλώνας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Επιτροπεία Χιμάρας, σε συνέχεια των εργασιών για την πάταξη εγκληματικής δραστηριότητας παροχής βοήθειας σε αλλοδαπούς, για παράνομη διέλευση συνόρων, για κέρδος, βάσει αστυνομικών πληροφοριών, έχουν οργανώσει και οριστικοποιήσει με επιτυχία την αστυνομική επιχείρηση «Λιβάδι».

Αποτέλεσμα αυτής της επιχείρησης ήταν ο συλληφθείς G.A. κάτοικος Τιράνων και κάτοικος Αγγλίας, για τα κακουργήματα της «Βοήθειας σε παράνομη διέλευση συνόρων» και «Πλαστογραφία εγγράφων», αναφέρει η σχετική αστυνομική ανακοίνωση.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τον εν λόγω πολίτη έγγραφα ταυτότητας, τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι πλαστά. Τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αυλώνας για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου