Πατερας Κ. Κατσίφα: Οι αλβανικές αρχές μας είχαν δώσει χαρτί πως δεν ήταν αυτοκτονία

Πατερας Κ. Κατσίφα: Οι αλβανικές αρχές μας είχαν δώσει χαρτί πως δεν ήταν αυτοκτονία

Μετά από το χθεσινό αλβανικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για αυτοκτονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και παράλληλα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης από την Εισαγγελία Αργυροκάστρου, τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν βαλθεί με κάθε τρόπο να υποστηρίξουν αυτό το ειδεχθές «πόρισμα».

Σε όλον αυτό τον αλβανικό παροξυσμό, φυσικά και ενόχλησαν και τους γονείς του Κωνσταντίνου.

Ο πατέρας του Κωσταντίνου Κατσίφα τοποθετήθηκε σήμερα δημόσια σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως ο γιος του δεν αυτοκτόνησε.

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτοκτόνησε με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε την πρώτη απόφαση την πρώτη ημέρα που σκοτώθηκε. Μας είπαν να μην ασχοληθούμε. Δεν την πήραμε. Φέραμε ιατροδικαστή από τα Γιάννενα. Ξέρω τι λένε. Μας άφησαν ένα έγγραφο που λέει «όχι αυτοκτονία». Δολοφονία ναι. Αυτό τα λέει όλα. Μας το έδωσαν στο Αργυρόκαστρο όταν πήγαμε να πάρουμε το αγόρι μας είπαν να το πάρουμε αμέσως. Και δεν δεχτήκαμε να το πάρουμε χωρίς να κάνουμε αυτές τις αναλύσεις», δήλωσε ο Γιάννης Κατσίφας.

Οι αλβανικές αρχές μετά από τρία χρόνια άρχισαν πάλι παραμονές της επετείου του να «σκαλίζουν» την υπόθεση, με σκοπό τους να προκαλέσουν και να εγείρουν αμφιβολίες για την δολοφονία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη. 

×
Subscribe