Αλβανία: 117 νέα κρούσματα και 6 θάνατοι - Kρούσματα σε Χιμάρα, Αγίους Σαράντα και Κορυτσά

Αλβανία: 117 νέα κρούσματα και 6 θάνατοι - Kρούσματα σε Χιμάρα, Αγίους Σαράντα και Κορυτσά

Κατά τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν στην Αλβανία 117 νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού και 6 θάνατοι.

Ύστερα από την διενέργεια 500 τεστ σε πολίτες με συμπτώματα, τα 117 βγήκαν θετικά με τα ε αυτών να βρίσκονται στα Τίρανα.

Για ακόμη μια ημέρα ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 6, με τα εξ αυτών να είναι άνθρωποι 49, 54 και 58 ετών με καθαρό ιστορικό υγείας.

«Επί του παρόντος στα δυο ειδικά διαμορφωμένα νοσοκομεία της χώρας 114 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία, 19 βρίσκονται στην εντατική θεραπεία και 3 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Σας ενημερώνουμε για την επιδημιολογική κατάσταση τις τελευταίες 24 ώρες: Πραγματοποιήθηκαν 500 τεστ σε άτομα με συμπτώματα που παραπέμπουν στον κορονοϊό, εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν 117 θετικά κρούσματα. Η γεωγραφική κατανομή των περιπτώσεων έχει ως εξής: 63 περιπτώσεις στα Τίρανα, 10 στο Δυρράχιο, 8 στο Φίερι, 4 στο Κούκες, 4 στο Χάς, από 3 περιπτώσεις σε Κρούγια, Λούσνια, 2 περιπτώσεις σε Κορυτσά, Ελμπασάν, Καβάγια, Τεπελένι, Ντιβγιάκ και από ένα κρούσμα σε Σκόδρα, Κουρμπίν, Λέζα, Αυλώνα, Μιρντίτα, Μαλακάστρα, Πρεμετή, Αγίους Σαράντα, Ντίμπρα, Χιμάρα, Κλός, Σιγιάκ.. Τις τελευταίες 24 ώρες, 63 πολίτες έχουν αναρρώσει, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό όσων έχουν ιαθεί από την αρχή της επιδημίας σε 2745.», αποκάλυψε το Υπουργείο Υγείας.

[COVID19 country="AL" confirmed_label="Κρούσματα" recovered_label="Ανάρρωσαν" active_label="Ενεργά" deaths_label="Νεκροί" show_additional="true" hide_tests_per_million="false" hide_cases_per_million="false" theme="light_theme"]

[COVID19_MCHART country="GR,AL" days_data="17" theme="dark" title="Συγκριτικός πίνακας Ελλάδα - Αλβανία"]

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου