Ομάδα πληρωμένων δολοφόνων καταδικάστηκε σε 118 χρόνια φυλάκισης στην Αλβανία

Ομάδα πληρωμένων δολοφόνων καταδικάστηκε σε 118 χρόνια φυλάκισης στην Αλβανία

Μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων που δρούσε στην περιοχή του Λάτσι και όχι μόνο, καταδικάστηκε σήμερα σε συνολικά 118 χρόνια φυλάκισης για μια σειρά από βαριές κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή και ληστεία.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ομάδα, με επικεφαλής τον Ilirjan Feçi, εμπλεκόταν σε δολοφονίες, απόπειρες δολοφονιών, κλοπές και ληστείες. Ο Feçi καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης για την οργάνωση και εκτέλεση δολοφονιών, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του Erion Çela και της απόπειρας δολοφονίας του Geron Musabelliu. Συνεργάστηκε επίσης με τον Nuredin Dumani στην υπόθεση "Χρυσή Σφαίρα".

Ο Ibrahim Difaj καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης για την εμπλοκή του στην απόπειρα δολοφονίας του Alfred Gjoka, καθώς και για την κλοπή δύο αυτοκινήτων και τη ληστεία ενός Γερμανού υπηκόου. Ο Robert Laçi καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκισης για την απόπειρα δολοφονίας του Alfred Gjoka, ενώ ο Shpëtim Kraja καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης για την απόπειρα δολοφονίας των αστυνομικών Lili Keri και Prel Rrushaj.

Η έρευνα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από την εισαγγελέα Τιράνων, Ελισαμπέτα Ιμεράι και τον εισαγγελέα του Laçi, Bardhi Shehu. Ο εισαγγελέας της Lezha, Erjon Shehaj, ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει τους κατηγορούμενους ένοχους για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Η ομάδα συνεργαζόταν και με τον Nuredin Dumani, ο οποίος κατηγορείται για άλλες δολοφονίες και βρίσκεται υπό κράτηση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου