Αφίσα του Κάμερον στο πολυτεχνείο Τιράνων ενόψει της αυριανής του επίσκεψης

Αφίσα του Κάμερον στο πολυτεχνείο Τιράνων ενόψει της αυριανής του επίσκεψης

«Καλώς ήρθες Λόρδε Κάμερον»

Καθώς αύριο αναμένεται να φτάσει στα Τίρανα για επίσημη επίσκεψη ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την υποδοχή του.

Γιγαντοαφίσα με πορτρέτο του Κάμερον με την επιγραφή «Καλώς ήρθες Λόρδε Κάμερον» έχει τοποθετηθεί στο κτίριο του Πολυτεχνείου, στην πλατεία Μητέρας Τερέζας στα Τίρανα ενώ Βρετανικές σημαίες έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της λεωφόρου ως ένδειξη θερμού καλωσορίσματος για τον Υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

Σκοπός του ταξιδιού του Κάμερον είναι η ανακοίνωση ενός νέου σχεδίου για την καταπολέμηση των συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος που εμπλέκονται σε δίκτυα λαθρεμπορίας ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κάμερον αναμένεται να έχει συνομιλίες υψηλού επιπέδου με τον Αλβανό Πρόεδρο, Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών, καθώς και να ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στην Αλβανία.
...

Ο Ντέιβιντ Κάμερον θα επισκεφθεί αυτήν την εβδομάδα την Αλβανία

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδος Ντέιβιντ Κάμερον, ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Αλβανία αυτή την εβδομάδα. Σκοπός του ταξιδιού του Κάμερον είναι η ανακοίνωση ενός νέου σχεδίου για ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου