Η υποψηφιότητα Μπελέρη αυξάνει τις αιτήσεις για επιστολική ψήφο

Η υποψηφιότητα Μπελέρη αυξάνει τις αιτήσεις για επιστολική ψήφο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τους κόλπους της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία αλλά και τους ομογενείς μας στις ΗΠΑ, από την Δευτέρα, μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπελέρη, παρατηρείται ραγδαία αύξηση στις αιτήσεις για επιστολική ψήφο ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως μαρτυρούν τα τελευταία σχετικά στοιχεία, το όλο εγχείρημα δεν είχε βρει μέχρι τώρα την αναμενόμενη ανταπόκριση στους ομογενείς, αυτό όμως άλλαξε ραγδαία τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αρκετοί σπεύδουν να κάνουν εγγραφή στην σχετική πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών. Αυτή η αύξηση θα αποτυπωθεί και στην ανακοίνωση των νέων στοιχείων που θα γίνει προσεχώς από το ΥΠΕΣ.

Αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση

Το επιτελείο του Φρέντη Μπελέρη, τις προσεχείς ημέρες θα ανοίξει γραφεία στις περιοχές όπου διαβιοί η ελληνική μειονότητα με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνουν άτομα τρίτης ηλικίας με την διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα.

Αντίστοιχα και Βορειοηπειρώτες στην Αμερική θα προβούν σε οργανωμένες κινήσεις ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή των ομογενών στις ευρωεκλογές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου