Έργα του Κούσνερ στην Αλβανία: Δημοκρατικοί γερουσιαστές κατηγορούν για μεγάλη διαφθορά

Έργα του Κούσνερ στην Αλβανία: Δημοκρατικοί γερουσιαστές κατηγορούν για μεγάλη διαφθορά

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Robert Garcia, κατηγόρησε δημοσίως τον Τζάρεντ Κούσνερ για άμεση διαφθορά λίγο μετά το δημοσίευμα των ειδήσεων για τα τουριστικά έργα του Κούσνερ στην Αλβανία και τη Σερβία.

...

Οι πρώτες εικόνες από το επενδυτικό έργο που ετοιμάζει ο γαμπρός του Τραμπ στον Αυλώνα

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε μερικές από τις εικόνες των έργων που προτίθεται να επενδύσει στην Αλβανία. Μέσω του λογαριασμού του σ...
Ο Κούσνερ, γαμπρός του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στην κυβέρνηση Τραμπ και εργάστηκε στην πολιτική για τη Μέση Ανατολή, δημοσίευσε φωτογραφίες των νέων του έργων σε Αλβανία και τη Σερβία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», είπε ο Κούσνερ στους New York Times την Παρασκευή. «Δεν έχουμε ολοκληρώσει αυτές τις συμφωνίες, οπότε μπορεί να μην συμβούν, αλλά έχουμε εργαστεί σκληρά και είμαστε πολύ κοντά».

Ο Γκαρσία έγραψε στο X την Παρασκευή: «Ο Τζάρεντ Κούσνερ επιστρέφει στη διαμεσολάβηση σημαντικών συμφωνιών με ξένες κυβερνήσεις σύμφωνα με νέες εκθέσεις σήμερα. Έχουμε ήδη αποκαλύψει το επενδυτικό του ταμείο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τους Σαουδάραβες και εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι αυτό το θέμα θα λάβει την προσοχή που του αξίζει. Αυτό είναι πραγματική διαφθορά».

Εν τω μεταξύ, ο Robert Weissman, πρόεδρος της Public Citizen, η οποία παρακολουθούσε επιχειρηματικές συμφωνίες που θεωρούσε σύγκρουση συμφερόντων κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ, είπε στους Times: «Σε αυτό το σημείο του εκλογικού κύκλου, ο Jared Kushner θα πρέπει να παγώσει τα νέα επενδυτικά σχέδια».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο φαίνεται να ενσαρκώνει το χειρότερο από κάθε διεφθαρμένη τάση της κυβέρνησης Τραμπ και της οικογένειας Τραμπ».

Ο Κούσνερ επέπληξε κάθε υπόνοια ότι τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης λόγω των κυβερνητικών διασυνδέσεών του, λέγοντας στους Times, «Κανείς δεν μου «παραδίδει» τη συμφωνία».

Είπε ότι οι συμφωνίες του δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τον Τραμπ και ότι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στην κυβέρνηση εάν ο Τραμπ κερδίσει την προεδρία τον Νοέμβριο.

...

Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για επενδύσεις στη νήσο Σάσων

Η Affinity Partners του Jared Kushner βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τρεις επενδύσεις ανάπτυξης ακινήτων στα Βαλκάνια που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Η εταιρεία μ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου