Οι πλωτοί θερμοηλεκτρικοί σταθμοί στον Αυλώνα σε λειτουργία από τον ερχόμενο μήνα

Οι πλωτοί θερμοηλεκτρικοί σταθμοί στον Αυλώνα σε λειτουργία από τον ερχόμενο μήνα

Η Αλβανική Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας (KESH) θα ξεκινήσει τις δοκιμές των πλωτών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας (TEC) κατά τη διάρκεια του ερχόμενου μήνα, ενώ στο τέλος Μαρτίου έχει προγραμματιστεί και η δοκιμή αξιοπιστίας των 72 ωρών, όπου όλα τα συγκροτήματα θα λειτουργούν μαζί χωρίς διακοπή.

...

Πλωτοί θερμοηλεκτρικοί σταθμοί στο λιμάνι του Αυλώνα απορροφούν εκατομμύρια χωρίς να έχουν τεθεί καν σε λειτουργία

Ένα χρόνο μετά την άφιξή τους στην Αυλώνα, τα δύο πλωτά πλοία παραγωγής ενέργειας «Tigri1» και «Tigri3» προκύπτουν με τσουχτερό κόστος αλλά με 0 εργάσιμες ημέρες. 7,8 εκατ. δολάρια έχουν προέλθει από ...
Η KESH ενημερώνει ότι η διαδικασία αγοράς καυσίμων, που ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η εταιρεία πρέπει να ξεκινήσει την προμήθεια καυσίμων σύμφωνα με το σχέδιο που ορίζεται στους όρους του συμβολαίου στις αρχές του Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την τιμή του αιτηθέντος προϊόντος, με βάση τις πρακτικές εντός της χώρας, προβλέπεται η τιμή να διαμορφωθεί με βάση μια αναφορά στις διεθνείς αγορές, στην οποία προστίθεται μια τιμή premium. Επίσης, στα έγγραφα του διαγωνισμού, η KESH διευκρίνισε ότι τα 2 πλωτά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας πρέπει να τροφοδοτούνται με καύσιμα τύπου HFO, με περιεκτικότητα σε θείο όχι μεγαλύτερη από 0,5%.

Νωρίτερα, η KESH ανακοίνωσε επίσης την εταιρεία που θα αναλάβει την αποθήκευση και τη φόρτωση - εκφόρτωση των καυσίμων για τη λειτουργία των 2 πλωτών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας στον Αυλώνα, η οποία είναι η "La Petrolifera Italo - Albanian".

Αυτά τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με καύσιμα διατέθηκαν μέσω διαδικασίας έκτακτης ανάγκης στο πλαίσιο της ενεργειακής κρίσης πριν από σχεδόν δύο χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία.

...

Διαγωνισμός 2 εκατ. ευρώ για την ασφάλιση πλωτών θερμοηλεκτρικών σταθμών - φάντασμα στον Αυλώνα

Εκατομμύρια ευρώ συνεχίζει να καταπίνει η υπόθεση του πλωτού θερμοηλεκτρικού σταθμού στην Αυλώνα. Οι γερανοί που ήρθαν από το Μπαγκλαντές δεν έχουν ακόμη τεθεί σε λειτουργία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου