Μπλόκο αγροτών σε δρόμους προς τελωνεία: Διακοπή κυκλοφορίας στην Καλπακίου - Ιωαννίνων

Μπλόκο αγροτών σε δρόμους προς τελωνεία: Διακοπή κυκλοφορίας στην Καλπακίου - Ιωαννίνων

Ο δρόμος Καλπακίου - Ιωαννίνων θα αποκλειστεί ξανά από τις 10:00 π.μ. της 20ης Φεβρουαρίου 2024 και μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ελληνικών Τελωνείων. Ο λόγος για το κλείσιμο είναι η διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι Έλληνες αγρότες.

...

Νομός Ιωαννίνων: Αγροτικό μέτωπο σε εξέλιξη - Απειλείται η βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι του Νομού Ιωαννίνων κατέλαβαν τον κόμβο Καλπακίου, διακόπτοντας την κυκλοφορία προς Κόνιτσα και Κακαβιά. Η οργή τους ξέσπασε δυναμικά, φ...

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, η κυκλοφορία θα επιτρέπεται μόνο για μικρά οχήματα. Τα οχήματα βαρέων φορτηγών, φορτηγά και λεωφορεία, δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί που πρόκειται να ταξιδέψουν στην περιοχή καλούνται να προγραμματίσουν εναλλακτικές διαδρομές. Λόγω της διαμαρτυρίας, αναμένονται καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα. Συνίσταται στους οδηγούς να τηρούν τις οδηγίες των αστυνομικών οργάνων που θα βρίσκονται στο σημείο.

Για ενημερώσεις σχετικά με την εξέλιξη της διαμαρτυρίας και την επαναφορά της κυκλοφορίας, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας ή να παρακολουθήσουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η διαμαρτυρία των Ελλήνων αγροτών οφείλεται σε διάφορα ζητήματα, όπως η χαμηλή τιμή των προϊόντων τους, το αυξημένο κόστος παραγωγής και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αναμένεται να είναι μαζική και οι αγρότες έχουν προειδοποιήσει ότι θα κλείσουν και άλλους δρόμους στην Ελλάδα, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου