Επέστρεψαν στη χώρα τους οι τρεις Αλβανοί που ξυλοκοπήθηκαν στο Μαυροβούνιο

Επέστρεψαν στη χώρα τους οι τρεις Αλβανοί που ξυλοκοπήθηκαν στο Μαυροβούνιο

Η Αλβανική Αστυνομία, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ανέφερε ότι οι τρεις Αλβανοί που ξυλοκοπήθηκαν στο Μαυροβούνιο βρίσκονται στην Αλβανία.

Έχουν πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους στο νοσοκομείο της Σκόδρας, ενώ έχουν συνοδευτεί στα σύνορα από την αστυνομία, για να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο.

«Η αστυνομία του Μαυροβουνίου προέβη σε όλες τις πρώτες διαδικαστικές ενέργειες και οι τρεις Αλβανοί πολίτες έδωσαν καταθέσεις παρουσία δικηγόρου (γνώστης της αλβανικής γλώσσας) και εκπροσώπων της αλβανικής πρεσβείας στο Μαυροβούνιο. Με το πέρας των πρώτων ενεργειών οι τρεις Αλβανοί υπήκοοι, με δική τους θέληση, αναχώρησαν για την Αλβανία.

Οι αρχηγοί της Κρατικής Αστυνομίας ζήτησαν από τους ομολόγους τους του Μαυροβουνίου, για λόγους ασφαλείας, οι τρεις Αλβανοί πολίτες να συνοδεύονται από αστυνομικούς στα σύνορα.

Οι τρεις Αλβανοί πολίτες έφτασαν στο Muriqan γύρω στις 05:30 και έγιναν δεκτοί από τους επικεφαλής του συνοριακού σημείου διέλευσης Muriqan και της Τοπικής Διεύθυνσης Συνόρων και Μετανάστευσης Σκόδρας, οι οποίοι τους συνόδευσαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Σκόδρας, όπου οι Αλβανοί πολίτες υποβλήθηκαν ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψαν χωρίς προβλήματα.

Όσον αφορά τις διαδικαστικές ενέργειες και τον εντοπισμό των δραστών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έστειλαν οι συνάδελφοι στο Μαυροβούνιο, προκύπτει ότι:

Η αστυνομία έχει αναλάβει ενέργειες με στόχο να διαλευκανθούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι Αλβανοί πολίτες.

Ελέγχθηκαν βίντεο από κάμερες παρακολούθησης από κτίρια κοντά στο συμβάν.

Με το επιχειρησιακό έργο στο πεδίο, οι αστυνομικοί εντόπισαν ως δράστες της σωματικής επίθεσης τρία άτομα από το Χέρτσεγκ Νόβι, η ταυτότητα των οποίων στη συνέχεια διαπιστώθηκε και θα ληφθούν μέτρα για τη σύλληψη τους.

Το συμβάν έχει αποσταλεί για αρμοδιότητα στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα δηλώσει το νόμιμο προσόν της υπόθεσης.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δραστών που εμπλέκονται και για τη διαλεύκανση και πλήρη νομική τεκμηρίωση του συμβάντος», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις νεαροί Αλβανοί Klodjan Meaj, Azem Dervishi και Doris Kopaci, που πήγαιναν στη Γερμανία, ξυλοκοπήθηκα. άγρια μόλις κατέβηκαν από το πλοίο στο Kotorr.

Την είδηση ανέφεραν μέσω των κοινωνικών δικτύων μέλη της οικογένειάς τους, τα οποία ισχυρίζονται ότι ξυλοκοπήθηκαν από 8 άτομα ντυμένα με στρατιωτικές στολές.

...

Μαυροβούνιο: 3 Αλβανοί ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 8 αγνώστους

Τρεις νεαροί Αλβανοί που πήγαιναν στη Γερμανία ξυλοκοπήθηκαν  άγρια στο Μαυροβούνιο. Μόλις κατέβηκαν από το πλοίο στο Κότορ, οι Αλβανοί φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν από 8 πολίτες ντυμένους...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου