Μαυροβούνιο: 3 Αλβανοί ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 8 αγνώστους

Μαυροβούνιο: 3 Αλβανοί ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 8 αγνώστους

Τρεις νεαροί Αλβανοί που πήγαιναν στη Γερμανία ξυλοκοπήθηκαν άγρια στο Μαυροβούνιο. Μόλις κατέβηκαν από το πλοίο στο Κότορ, οι Αλβανοί φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν από 8 πολίτες ντυμένους με στρατιωτικές στολές.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη 1:30 το μεσημέρι αυτό το Σάββατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξυλοκοπήθηκαν βάρβαρα με μπουνιές και κλωτσιές. Ένας από αυτούς είναι σε σοβαρότερη κατάσταση της υγείας του και αυτή τη στιγμή δέχεται ιατρική βοήθεια στα επείγοντα του νοσοκομείου στο Μαυροβούνιο. Οι συγγενείς τους έχουν ζητήσει βοήθεια από την αλβανική αστυνομία.


Σχετικά με το γεγονός που συνέβη στο Μαυροβούνιο, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Balla επικοινώνησε με τους υπουργούς της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου και ζήτησε πληροφορίες για αυτό το γεγονός που συνέβη στο Herceg Novi.

Ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Milojko Spajić, αντέδρασε σχετικά με το σοβαρό γεγονός λέγοντας ότι διερευνάται και εξέφρασε τη λύπη του.

«Λυπάμαι πολύ για τα σημερινά γεγονότα που συνέβησαν στους αγαπημένους μας καλεσμένους από την Αλβανία. Τονίζω ότι το Μαυροβούνιο πρέπει και θα είναι μια όαση ειρήνης και ασφάλειας για όλους. Οι σκέψεις μας είναι με όλους τους πληγέντες και εργαζόμαστε για να παρέχουμε σε όλους την ασφάλεια και τη φιλοξενία που τους αξίζει. Ένας δράστης έχει εντοπιστεί και γίνονται προσπάθειες για τη σύλληψή του.», έγραψε ο Σπάγιτς.

Η Πρεσβεία της Αλβανίας στο Μαυροβούνιο έχει θέσει δικηγόρους στη διάθεση των Αλβανών πολιτών.

Οι ομόλογοί του Μαυροβουνίου διαβεβαίωσαν τους αρχηγούς της Αλβανικής Αστυνομίας ότι στους τρεις Αλβανούς πολίτες προσφέρθηκε η απαραίτητη βοήθεια και ότι η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για τη διαλεύκανση του συμβάντος, για το οποίο μέχρι στιγμής έχουν συνοδευτεί αρκετοί πολίτες.

Στους τρεις Αλβανούς υπηκόους, μετά από καταγγελία, θα παρασχεθούν φωτογραφίες των ύποπτων δραστών, προκειμένου να εντοπιστούν και να τεκμηριωθούν οι συνθήκες του συμβάντος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου