Συνελήφθη στο Δυρράχιο 38χρονος διεθνώς καταζητούμενος από τις ιταλικές αρχές

Συνελήφθη στο Δυρράχιο 38χρονος διεθνώς καταζητούμενος από τις ιταλικές αρχές

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 38χρονος στο Δυρράχιο, ο οποίος είχε κηρυχθεί διεθνώς καταζητούμενος από τις ιταλικές αρχές για τα κακουργηματικά αδικήματα «εγκληματική οργάνωση» και «διακίνηση ναρκωτικών».

Την είδηση ανακοίνωσε η Αλβανική Αστυνομία μέσω, όπου φέρεται ότι ο συλληφθείς είναι ο πολίτης Αντέμ Ντερβίσι.


Εν τω μεταξύ, η Ιντερπόλ Τιράνων, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Ρώμης και τις διωκτικές αρχές, συνεχίζουν τις εργασίες για την έκδοση του πολίτη Α. Δ., στην Ιταλία.

«Mετά από λίγα λεπτά καταδίωξης, οι επιχειρησιακές δυνάμεις Δυρραχίου κατέστησαν δυνατό τον εντοπισμό και τη σύλληψη 38χρονου, διεθνής καταζητούμενος από τις ιταλικές δικαστικές αρχές, για τα κακουργηματικά αδικήματα «Εγκληματική Οργάνωση» και «Διακίνηση ναρκωτικών».

Μετά την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Interpol Tirana και Interpol Rome, με το πέρας των πρώτων ενεργειών, έγινε η προσωρινή σύλληψη με σκοπό την έκδοση στην Ιταλία, του υπηκόου A. D., 38 ετών, κάτοικος Likmetaj Δυρραχίου.

Ο 38χρονος κηρύχθηκε διεθνής καταζητούμενος, αφού το Δικαστήριο της Νάπολης Ιταλίας έχει επιβάλει ποινή φυλάκισης, για τα κακουργηματικά αδικήματα «Εγκληματική οργάνωση» και «Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών» που προβλέπονται από τον Ιταλικό Ποινικό Κώδικα.

Η Ιντερπόλ Τιράνων, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Ρώμης και τις διωκτικές αρχές, συνεχίζει τις εργασίες για την έκδοση του πολίτη Α. Δ., προς την Ιταλία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου