Την ανησυχία της για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή της Αλβανίας εκφράζει η Βρετανική Πρεσβεία στα Τίρανα

Την ανησυχία της για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή της Αλβανίας εκφράζει η Βρετανική Πρεσβεία στα Τίρανα

Η βρετανική πρεσβεία στα Τίρανα αντέδρασε για το χάος που επικράτησε την προηγούμενη ημέρα στην ολομέλεια στην αλβανική βουλή. Η πρεσβεία απευθύνει έκκληση στην πλειοψηφία και την αντιπολίτευση να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι το κοινοβούλιο μπορεί να ασκήσει τον εποπτικό του ρόλο και να ενεργήσει προς το συμφέρον όλων των πολιτών.

Η πλήρης ανάρτηση:

Την ανησυχία της για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή της Αλβανίας εκφράζει η Βρετανική Πρεσβεία στα Τίρανα. Ένα λειτουργικό κοινοβούλιο και ο εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των εκλεγμένων αντιπροσώπων είναι ουσιαστικής σημασίας για την αποτελεσματική διασφάλιση της νομοθεσίας και των υπηρεσιών. Καλούμε την πλειοψηφία και την αντιπολίτευση να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι το κοινοβούλιο μπορεί να ασκήσει τον εποπτικό του ρόλο και να ενεργήσει προς το συμφέρον όλων των πολιτών.

...

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Αλβανίας σε αποπνικτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα στη Βουλή (βίντεο)

Μέσα στους καπνούς εγκρίθηκε το προσχέδιο προϋπολογισμού για το έτος 2024 στην αλβανική βουλή. Αυτή η συνεδρίαση, που διήρκεσε περίπου 5 λεπτά, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός. Σε αυτό το σύντομο χρονικό δ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου