Φορτηγό με 300 κιλά ναρκωτικά ακινητοποιήθηκε στα σύνορα Αλβανίας - Μαυροβουνίου

Φορτηγό με 300 κιλά ναρκωτικά ακινητοποιήθηκε στα σύνορα Αλβανίας - Μαυροβουνίου

Επιχείρηση κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ Αλβανίας και Μαυροβουνίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν 300 κιλά κάνναβης σε φορτηγό φορτωμένο με σανίδες και παλέτες.

Σύμφωνα με πηγές από την Αλβανική Αστυνομία, στο φορτηγό επέβαιναν δύο πολίτες, ο οδηγός και ο πατέρας του, ενώ γίνονται εργασίες για την πλήρη εξιχνίαση του συμβάντος.

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας:

Οι αλβανική αστυνομία σε συνεργασία με την αστυνομία του Μαυροβουνίου, διερευνούν υπόθεση διακίνησης ποσότητας περίπου 300 κιλών ναρκωτικής ουσίας κάνναβης sativa από την Αλβανία στο Μαυροβούνιο.

Οι αστυνομικές αρχές των δύο χωρών έχουν εντατικοποιήσει τις εις βάθος ανακριτικές ενέργειες για τη διαλεύκανση και πλήρη τεκμηρίωση της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο τελωνείο του Μαυροβουνίου, μετά από αστυνομικές πληροφορίες και λεπτομερή έλεγχο των τελωνειακών αρχών του Μαυροβουνίου, μπλοκαρίστηκε φορτηγό «Renault», που οδηγούσε ο υπήκοος Κ. Ο. συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον υπήκοο Ι. Ο., κάτοικοι και οι δύο Δυρραχίου.

Κατά τον έλεγχο στο φορτηγό φορτηγό με σανίδες και παλέτες, το οποίο είχε προορισμό την Αυστρία, οι τελωνειακές αρχές του Μαυροβουνίου κατά τον λεπτομερή έλεγχο εντόπισαν ποσότητα περίπου 300 κιλών ναρκωτικής ουσίας cannabis sativa.

Η αλβανική αστυνομία, σε συνεργασία με την Εισαγγελία, καθώς και με τις αστυνομικές και τελωνειακές αρχές του Μαυροβουνίου, διεξάγουν κοινές ανακριτικές ενέργειες για την τεκμηρίωση της εγκληματικής αυτής δραστηριότητας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου