Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με τουριστικό λεωφορείο στην εθνική Ευζώνων

Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με τουριστικό λεωφορείο στην εθνική Ευζώνων

Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και 49 τραυματίες (αρχικά είχε δοθεί πως ήταν 24), εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ελαφριά τραύματα.

Οι νεκροί επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο, το οποίο είχε σέρβικες πινακίδες.

Με την σύγκρουση, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα από τους 81 επιβάτες να τραυματιστούν οι 49 και να μεταφερθούν (προληπτικά οι περισσότεροι) σε νοσοκομείο του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο.

Πιο συγκεκριμένα, οι 13 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκαστρου. Οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ένας επιβάτης που δεν τραυματίστηκε, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Οι εικόνες από το τροχαίο που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι σοκαριστικές, καθώς το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα τρία θύματα, έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα, ενώ την ίδια ώρα, το άλλο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου