Αλβανοτουρκικό ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα Τίρανα

Αλβανοτουρκικό ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα Τίρανα

Πριν καλά καλά ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Τιράνων και της Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, φωτοβολίδες και καπνογόνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα της Μπεσίκτας με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα. Στη συνέχεια, λόγω της έντασης που επικράτησε ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ο διαιτητής έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια και ο αγώνας ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση αφού η ατμόσφαιρα ηρέμησε.

Αν και οι παίκτες της Μπεσίκτας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς τους πηγαίνοντας στις εξέδρες, η ένταση κορυφώθηκε μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύρραξη και ρίψη αντικειμένων.

Μετά τη σύντομη συνάντηση των αντιπροσώπων της UEFA, η αλβανική αστυνομία στο γήπεδο προσπάθησε να παράσχει έναν διάδρομο ασφαλείας μεταξύ των θυρών όπου σημειώθηκε ένταση.

Στο αγωνιστικό χώρο πάντως επικράτησε η Μπεσίκτας με 0-2 και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου ματς διασφάλισε την πρόκρισή της.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου