Η προφυλάκιση Μπελέρη ως μέτρο συνέχισης της καλπάζουσας διαφθοράς στην Αλβανία

Η προφυλάκιση Μπελέρη ως μέτρο συνέχισης της καλπάζουσας διαφθοράς στην Αλβανία

Ο Skerdjan Dhuli, συνεργάτης του Φρέντη Μπελέρη, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Euronews Albania ότι ο Ράμα απέκτησε ένα εξαιρετικό πολιτικό κεφάλαιο με τη σύλληψη του εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας.

Όπως είπε, ο Ράμα ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μπλόκο για τη χώρα, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ, καθώς θα αποφύγει την εποπτεία, ώστε να υπάρχουν περισσότερα περιθώρια για διαφθορά.

«Ο Έντι Ράμα δεν ενδιαφέρεται για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γι' αυτό έχει την ευκαιρία να μπλοκάρει την Αλβανία από την ευρωπαϊκή φιλοδοξία, γιατί στην ΕΕ, δεν γίνονται σκάνδαλα όπως τα αποτεφρωτήρια και τα συναφή.

Από την άλλη, ο Ράμα έχει και εξωτερικό εχθρό, γιατί τη στιγμή που η Ελλάδα του επιτίθεται μέσω των Βρευξελλών, οι ψήφοι του Ράμα στα Τίρανα είναι αυξημένες. Με τη σύλληψη του Μπελέρη, ο Ράμα απέκτησε ένα εξαιρετικό πολιτικό κεφάλαιο που δεν είχε φανταστεί. Από την άλλη, ο Μητσοτάκης με την προστασία που έδωσε στον Μπελέρη αύξησε κατά 7 ή 8 μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις», είπε ο Skerdjan Dhuli.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου