Σύλληψη 24χρονου Αλβανού, μέλους εγκληματικής οργάνωσης στα Ιωάννινα -

Σύλληψη 24χρονου Αλβανού, μέλους εγκληματικής οργάνωσης στα Ιωάννινα -

Επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό συνέλαβαν αστυνομικοί της ασφάλειας Ιωάννινων μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.

Το βραδύ της Δευτέρας αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν σήμα να σταματήσουν όχημα στην περιοχή Ελεούσα Ιωάννινων, ο οδηγός δεν υπακούει και ακολουθεί καταδίωξη. Το όχημα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τι σύλληψη χτύπησε τρία οχήματα και στην οδό Βορείου Ηπείρου εγκλωβίστηκε σε φανάρι με άλλα οχήματα και συνελήφθη ο οδηγός και άλλα δύο άτομα, όταν το BMW X5 χτύπησε σε κράσπεδο και έσκασε το ελαστικό με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος .

Από την έρευνα των αστυνομικών ΑΔ Ιωαννίνων προέκυψε ότι πρόκειται για τον 24 χρόνο Αλβανό κακοποιό, που καταζήτει η Αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας και κατηγορήθηκε για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Είναι ένας από τους ποιο επικίνδυνους κακοποιούς. Φέρεται ότι είναι ύποπτος για τη δολοφονία μέλους της ομάδας του Αlbo bares ,Gerti Lala. Ο οδηγός του οχήματος που ήρθε από την Αθήνα να παραλάβει τον επικίνδυνο κακοποιό και ακόμη ένα άτομο από αφύλακτη διάβαση στα σύνορα, είχε και αυτός απασχολήσει της αστυνομικές αρχές το 2021, όταν είχε τραυματιστεί από πυρά που είχαν ως στόχο τον ιδιοκτήτη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών πριν 2 χρόνια, ο οποίος ήταν και πρώτος του ξάδερφος που δολοφονήθηκε.

Το τρίτο άτομο, που συνελήφθη απασχολεί της Αλβανικές αρχές σε εθνικό επίπεδο, ενώ για τον 24χρονο επικίνδυνο κακοποιό υπήρχε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων στην Ιντερπόλ.

ertnews.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου