Ντούλες: Πάμε σίγουρα για τη νίκη - Οι αντίπαλοι έξω από τα εκλογικά κέντρα απειλούν τους πολίτες

Ντούλες: Πάμε σίγουρα για τη νίκη - Οι αντίπαλοι έξω από τα εκλογικά κέντρα απειλούν τους πολίτες

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΚΕΑΔ), Βαγγέλης Ντούλες, εξέφρασε τη σιγουριά για τη νίκη του Φρέντη Μπελέρη στη Χιμάρα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων.
Σύμφωνα με τον Ντούλε, σε ένα από τα εκλογικά κέντρα βρίσκεται και η σύζυγος του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
«Θέλω να καταγγείλω την επιρροή στην εκλογική διαδικασία από τα μέλη της οικογένειας του Jorgo Goro που περιμένουν έξω από το εκλογικό κέντρο. Οι ισχυροί πιέζουν τους πολίτες. Οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου πιέζουν τους ψηφοφόρους με περιουσιακά έγγραφα. Η νίκη είναι σίγουρη στη Χιμάρα. Από τη Δευτέρα ξεκινά μια νέα εποχή για τον Δήμο Χιμάρας. Ο φαύλος κύκλος στην Αλβανία θα σπάσει. Θα έχουμε ένα παράδειγμα ευρωπαϊκής διοίκησης και με μια ανάπτυξη που θα είναι φιλική προς την κοινότητα, προς το συμφέρον της κοινότητας», είπε ο Ντούλες.

Ερωτηθείς ποια θα είναι η αντίδραση από το ΚΕΑΔ εάν το δικαστήριο αποδεχθεί τον ισχυρισμό της Εισαγγελίας για τον Μπελέρη, ο Ντούλες είπε ότι «ακολουθούμε τον νόμο κατά γράμμα. Χθες υπήρξαν παράπονα. Είδατε την πολίτη της Χιμάρας που την άρπαξαν και τη συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα και της ζήτησαν να αποδεχθεί κάτι που δεν είχε σκοπό να κάνει».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου