Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του Ράμα: Αν ήμουν κάτοικος Χιμάρας θα ψήφιζα τον Μπελέρη

Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του Ράμα: Αν ήμουν κάτοικος Χιμάρας θα ψήφιζα τον Μπελέρη

Εξοργισμένος και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης με κυβέρνηση υπό τον Ράμα το διάστημα 2015-2017, Ylli Manjani, για την παρακρατική σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη, τα μεσάνυκτα της Πέμπτης στη Χιμάρα από ασφαλίτες του αλβανού πρωθυπουργού.

Σε δημοσίευση του στα social media κατακρίνει αυτού του είδους φιρμάνια, τα οποία στερούν με το «έτσι θέλω» την ελευθερία των πολιτών. Επιπροσθέτως, αμφισβητεί το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε επ'αυτοφόρω, αλλά ότι ήταν προσχεδιασμένη.

«Και συνελήφθη επ'αυτοφόρω, αλλά ήταν και ύποπτος!!! Αν πιάστηκε στα πράσα να δίνει χρήματα, σε ποιον τα έδωσε αυτά τα χρήματα;! Γιατί ο παραλήπτης των χρημάτων δεν συνελήφθη επ' αυτοφώρω;!

Πόσα χρήματα έδωσε;! Πού είναι τα χρήματα ως υλικό τεκμήριο εγκληματικής πράξης;! Αν έχουν δοθεί χρήματα, γιατί συνδέονται με τις ψήφους, όταν δεν έχουν γίνει ακόμη;!

Για όνομα του Θεού μη μας λέτε ότι συλλάβατε τον άλλον επειδή υποσχέθηκε!!! Γιατί θα πρέπει να συλλάβετε πρώτα το "αφεντικό" για υποσχέσεις!!! Ωωωω Δικαστική Αστυνομία του Κράτους! Με ποια εντολή δικαιολογείτε την αστυνομική καταδίωξη του υποψηφίου;! Καμία αναφορά. Απλά καταχρηστική παρέμβαση.

Επιστολές που λένε «εγώ σε βάζω μέσα τελεία και παύλα». Κοιτάξτε προσεκτικά τι καταστροφή αποτελούν οι επίσημες αυτές επιστολές με τις οποίες στερούν τις ελευθερίες των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα. Κανένα στοιχείο, καμία απόδειξη για να καταλάβεις την υποτιθέμενη σύλληψη επ'αυτοφόρω. Απλά εικασίες και υποδείξεις χωρίς νόημα.

Επαναλαμβάνω, υποστηρίζεται ότι συνελήφθη επ' αυτοφώρω! Αλλά κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, ή τουλάχιστον αναφορά σε κάποιο γεγονός που έλαβε χώρα. Ποτέ!

Αυτή είναι μια ακόμη μοιραία απόδειξη που δείχνει ότι το κράτος και η κυβέρνηση βρίσκονται υπό την επιρροή του Έντι Ράμα. Καμία σχέση με την πολιτική ανεξαρτησία, το σύνταγμα και το νόμο! Αν ήμουν κάτοικος Χιμάρας θα ψήφιζα τον Φρέντη Μπελέρη,» γράφει ο Πρώην Υπουργός Μανιάνι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου