Έρευνα για πλαστογράφηση υπογραφών για την υποψηφιότητα Γκάρου

Έρευνα για πλαστογράφηση υπογραφών για την υποψηφιότητα Γκάρου

Η Αστυνομία Αργυροκάστρου επιβεβαιώνει την παραπομπή στην Εισαγγελία της υπόθεσης για παράνομη απόκτηση και χρήση ταυτοτήτων σχετικά με την εγγραφή του υποψηφίου "Nisma Thurje" Κώστα Γκάρου. Μέσω ανακοίνωσής της η Αστυνομία αναφέρει ότι διώκεται κάτοικος από την Άνω Επισκοπή.

«Οι αστυνομικές αρχές του παραρτήματος Δρόπολης παρέπεμψαν τα υλικά στην Εισαγγελία και η διαδικασία κινήθηκε κατά του Κ. Τζ., 67 ετών, κάτοικος του χωριού Άνω Επισκοπή, Δρόπολης, για το ποινικό αδίκημα «Παράνομης απόκτησης ή χρήσης ταυτότητας», καθώς ο Β. Φ., 67 ετών, κάτοικος στο χωριό Άνω Επισκοπή, κατήγγειλε ότι ο Κ. Τζ. πήρε τις ταυτότητες των μελών της οικογένειάς του και τις χρησιμοποίησε εν αγνοία τους, για να συμπληρώσει τα έντυπα εγγραφής υποψηφίου για τις εκλογές. Τα υλικά παραδόθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω», αναφέρει η αστυνομική ανακοίνωση.

Ο ίδιος ο Κώστας Γκάρος, ο υποψήφιος του Nisma Thurje, σε δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι απειλείται από τον δήμαρχο Δημήτρη Τόλη. Ομοίως, οι άνθρωποι που έχουν υπογράψει για την εγγραφή του στην εφορευτική πιέζονται να αποσύρουν τις υπογραφές τους. Η εφορευτική της Δρόπολης απέρριψε την εγγραφή του λόγω έλλειψης εγγράφων.

Ποιόν θα ψηφίσετε για δήμαρχο Δρόπολης;
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
Icon loading polling
Σύνολο ψήφων:
Πρώτη ψήφος:
Τελευταία ψήφος:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου


", "author": { "@type": "Person", "name": "Reporter", "image": "https://www.himara.gr/images/easyblog_avatar/42_reporter.jpg" }}