Καθυστερήσεις σήμερα στα ελληνοαλβανικά σύνορα για όσους ταξιδεύουν προς Ελλάδα

Καθυστερήσεις σήμερα στα ελληνοαλβανικά σύνορα για όσους ταξιδεύουν προς Ελλάδα

Η Αλβανική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα εγκαταστήσει νέο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων στα τελωνεία με την Ελλάδα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και αναμονή για τους ταξιδιώτες στα σύνορα.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες και τους οδηγούς που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς Ελλάδα ή αντίστροφα, ότι από τις 09:00 έως τις 18:00 της 07.03.2023, στα συνοριακά σημεία διέλευσης στην ελληνική πλευρά θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την εγκατάσταση συστήματος επεξεργασίας δεδομένων SIS και θα υπάρχουν καθυστερήσεις και περιστασιακές διακοπές εργασίας.

Μόνο οι Έλληνες πολίτες και πολίτες που έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα δεν θα έχουν πρόβλημα διέλευσης. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν ουρές, πολύωρη αναμονή και σύγχυση στα συνοριακά σημεία διέλευσης, ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των οδηγών οχημάτων και συστήνουμε να αποφύγουν την κίνηση προς τα συνοριακά σημεία διέλευσης με την Ελλάδα, μεταξύ 09:00 και 18:00, ημερομηνίας 07.03. 2023» - αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου