Απών και στη σημερινή Ολομέλεια ο Ράμα για τη συζήτηση McGonical

Απών και στη σημερινή Ολομέλεια ο Ράμα για τη συζήτηση McGonical

Ο Ράμα δεν παρουσιάστηκε ούτε στη σημερινή Ολομέλεια της αλβανικής Βουλής, όπου σήμερα το κύριο θέμα θα ήταν έπειτα από αίτημα της αντιπολίτευσης η συζήτηση χωρίς χρονικό περιορισμό για το θέμα McGonical.

Στη σημερινή συνεδρίαση τον Ράμα εκπροσωπεί η Elisa Spiropali, την οποία η αντιπολίτευση δεν καταδέχεται για να πραγματοποιηθεί η συζήτηση.

Η συνεδρίαση ήταν και σήμερα επεισοδιακή, καθώς αποβλήθηκαν και πάλι μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος. Τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος εμφανίστηκαν προκλητικά καθώς χαρακτήρισαν την υπόθεση με τον πρώην πράκτορα του FBI ως γελοία, ενώ ο διεθνής τύπος βουΐζει για το συγκεκριμένο σκάνδαλο και την εμπλοκή Ράμα σε αυτό.

Η μόνη ένδειξη επικοινωνίας από το Ράμα ήταν να κρυφτεί πίσω από μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αρνείται κάθε κατηγορία και κατηγορεί την αντιπολίτευση για παραποίηση της αλήθειας, παρασύροντας τους πολίτες με ψέματα και συκοφαντίες.

Οι βουλευτές της κυβέρνησης ψήφισαν κανονικά για τα υπόλοιπα διατάγματα που ήταν προγραμματισμένα για τη σημερινή συνεδρίαση, ανάμεσα στην αναταραχή και το χάος που επικρατούσε παράλληλα στην αίθουσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου