Για 700 κιλά ναρκωτικά δολοφονήθηκαν οι δύο Αλβανοί στη Ν. Σμύρνη παράλληλα με ακόμη έναν στα Τίρανα

Για 700 κιλά ναρκωτικά δολοφονήθηκαν οι δύο Αλβανοί στη Ν. Σμύρνη παράλληλα με ακόμη έναν στα Τίρανα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των δύο Αλβανών σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη φέρνει στο φως η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικά πορίσματα, ο 44χρονος Armando Organja πέθανε από ανακοπή καρδιάς και όχι από σφαίρες.

Ενώ ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο κύρος στόχος αυτής της επίθεσης, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πέθανε ως αποτέλεσμα τραυμάτων από πυροβολισμό.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μια 31χρονη που είχε πίσω της τους δύο άνδρες.

Τα δύο θύματα του περιστατικού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν γνωστά στην περιοχή καθώς είναι άτομα που δούλευαν «πόρτα». Με βάση τον τρόπο δράσης, τα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος είναι επαγγελματίας.

Από τις κάμερες διακρίνεται να φοράει μαύρη φόρμα, ένα φούτερ με κουκούλα και αρβύλες. Τη στιγμή που πλησιάζει το τραπέζι των θυμάτων, ενεργεί ψυχρά και αδιάφορα προς τους άλλους πελάτες, βγάζει ένα πιστόλι από την τσέπη του σακακιού και διαπράττει τον φόνο με το δεξί του χέρι.

Η εκτέλεση των δύο Αλβανών στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να σχετίζεται με την εκτέλεση του επιχειρηματία Έντμοντ Πάπα, στα Τίρανα, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (16.12.2022), δολοφονήθηκε μέσα σε μπαρ και ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα. Ο 49χρονος δέχθηκε πολλές σφαίρες και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του. Στην Ελλάδα, είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών. Από το βίντεο, ο εκτελεστής θα μπορούσε να είναι το ίδιο πρόσωπο σε σωματότυπο καθώς και τρόπο δράση.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη του ίδιου κυκλώματος ναρκωτικών και να εκτελέστηκαν από ομοεθνείς τους.

Να σημειωθεί, ότι στην Αλβανία έχει ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ κυκλωμάτων ναρκωτικών, καθώς έκαναν… φτερά 700 κιλά κάνναβης, ένα φορτίο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στα Τίρανα.

Όσον αφορά το προφίλ των θυμάτων, ο «προφανής» στόχος, δηλαδή ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή, ληστείες, κλοπές και διακίνηση μεταναστών στην Ελλάδα και την Αλβανία.

Το άλλο θύμα, ο Armando Organja, αποδεικνύεται ότι δεν έχει λάβει κάποια ποινή από τις δικαστικές αρχές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου