3.437 φυτά κάνναβης κατάσχεσε η ισπανική αστυνομία με τρεις Αλβανούς υπεύθυνους

3.437 φυτά κάνναβης κατάσχεσε η ισπανική αστυνομία με τρεις Αλβανούς υπεύθυνους

Η ισπανική αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον τρίτο Αλβανό που σχετίζεται με τη φυτεία κάνναβης που βρέθηκε στο όρος Pedre, στο Cerdedo-Cotobade, στην επαρχία της Pontevedra στην Ισπανία.

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν ενώ φρόντιζαν τα οικόπεδα, ενώ αναζητείται ο τρίτος. Τα έγγραφα του τελευταίου βρέθηκαν σε μία από τις δύο σκηνές που είχαν στήσει για να ζήσουν χωμένοι στο βουνό δίπλα στις φυτείες κάνναβης.

Η Πολιτική Φρουρά υπογράμμισε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυτεία που εντοπίστηκε τα τελευταία χρόνια στη Γαλικία, στα βορειοδυτικά της Ισπανίας, με 3.437 φυτά κάνναβης σε έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο ανήκε στον δήμο Pedres και ήταν οι κάτοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία για ύποπτη παρουσία Αλβανών.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον έναν, βρήκαν τον άλλον να φυλάει ως φύλακας και τον άλλο να καλλιεργεί.

Η Πολιτοφυλακή διαβεβαίωσε ότι οι δύο Αλβανοί διέμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο βουνό, σε σκηνές δίπλα στη φυτεία. Είχαν τα απαραίτητα μέσα για να ζήσουν για πολύ καιρό. Είχαν μια κουζίνα με πολλές εστίες και άφθονο φαγητό και ποτό.

Εκεί κατασκευάστηκε και σύστημα άρδευσης για τη φυτεία.

Οι δύο Αλβανοί εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου και αποφασίστηκε φυλάκιση ενώ γίνονται έρευνες για τη σύλληψη του τρίτου Αλβανού, γράφουν ισπανικά ΜΜΕ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου