Ράμα: «Ο Γκόρος κοιμάται...» (βίντεο)

Ράμα: «Ο Γκόρος κοιμάται...» (βίντεο)

Επίθεση κατά του δημάρχου Χιμάρας εξαπέλυσε ο Έντι Ράμα μπροστά στις κάμερες.

Εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε σήμερα στην συνάντηση των δημάρχων με τον Αλβανό πρωθυπουργό Ε. Ράμα, με τον τελευταίο να κατηγορεί ευθέως και με υποτιμητικά σχόλια το δήμαρχο Χιμάρας Γιώργο Γκόρο.

Ο Ράμα, ειδικά αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές των πολιτών στην Χιμαρά και συγκεκριμένα στους Δρυμάδες, όπου και ο ίδιος όπως είπε πηγαίνει τα καλοκαίρια.

«Έναν πεζόδρομο έχουν οι Δρυμάδες που διασχίζεται με τα πόδια. Εάν ο Γιώργος σηκώνονταν το πρωί και ξεκινούσε με ένα σακούλι στα χέρια, θα μπορούσε να τον καθαρίσει. Αλλά σηκώνομαι εγώ πιο πριν απ' ότι ο Γιώργος και βλέπω τα απορρίμματα, ξυπνώ το Γιώργο από τον ύπνο και μετά έρχεται ένα είδος μηχανήματος που δεν ξέρω ποιανού έτους παραγωγής είναι και κάνει πως μαζεύει τα σκουπίδια.

Αυτές είναι σκηνές βιωμένες σε πρώτο πρόσωπο, που με έχουν κάνει αυτή τη χρονιά να μην πάω καθόλου, μόνο και μόνο να μην έρθω αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση, που τα λέει όλα. Επειδή έχει εκλεγεί δεν μπορώ να μεταφέρω το δήμαρχο της Λέζα στη Χιμάρα και να πάω το Γιώργο στη Λέζα. Πρώτον γιατί δεν επιτρέπεται και δεύτερον γιατί θέλουμε να έχουμε δύο δημάρχους σαν εκείνον της Λέζα και όχι δύο σαν τον Γιώργο»

Η επίθεση αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Ο Ράμα στην αρχή προσφώνησε ως Γκέργκι τον Γκόρο και στην συνέχεια τον έστησε στον τοίχο. Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια των ήδη τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους για θέματα που αφορούν κακή διαχείριση στον δήμο Χιμάρας. Μάλιστα αρκετές υποθέσεις έχουν φτάσει και στον εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου