Έκλεισε η Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα εξαιτίας κρούσματος Covid-19

Έκλεισε η Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα εξαιτίας κρούσματος Covid-19

Κλειστή παρέμεινε σήμερα η Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα καθώς υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η Πρεσβεία εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει τους αλβανούς πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπατριώτες!
Ζητούμε συγνώμη για το ξαφνικό κλείσιμο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα, σας ενημερώνουμε ότι όσον αφορά τη λήψη πληροφοριών τις τελευταίες ώρες του χθες σχετικά με τη μόλυνση ενός ειδικού της Πρεσβείας, ο οποίος μετά την εκτέλεση του σχετικού τεστ ήταν θετικός στο Covid-19, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε επείγοντα και ακραία μέτρα.

Επίσης, στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αλβανίας, το σύστημα υπέστη τεχνικό πρόβλημα, το οποίο επιλύουμε και εν τω μεταξύ έχουν ληφθεί άμεσα μέτρα για την απολύμανση όλων των χώρων της Πρεσβείας.
Σχετικά με τα παραπάνω, παραμένουμε να περιμένουμε όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για το Covid-19, στα οποία έχουν υποβληθεί οι πρόξενοι και οι υπάλληλοι της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα, προκειμένου να επιστρέψουν στην υπηρεσία το συντομότερο δυνατό και με ασφάλεια. . Μέσα σε αυτό το απόγευμα, θα ειδοποιηθείτε αν η Πρεσβεία θα συνεχίσει να είναι κλειστή την επόμενη μέρα ή θα επιστρέψει στη δουλειά χωρίς διακοπή, ακόμη και υπερωρίες, ως συνήθως.

Μην εμφανιστείτε στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα και σεβαστείτε αυτήν την ειδοποίηση, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σας και τους συγγενείς σας. Η συνάντηση όλων θα μετακινηθεί στην πλησιέστερη και ασφαλέστερη στιγμή.

Αλβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την απογευματινή ανακοίνωση, η Πρεσβεία αύριο Πέμπτη θα λειτουργήσει κανονικά.

Νέα σχολική χρονιά με παλιά προβλήματα για τα ελλη...
Μπακογιάννη σε Ράμα: «Ξέρουμε ότι η Τουρκία ήταν κ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη