Η κυβέρνηση της Αλβανίας δεν καταλαβαίνει από καλοπιάσματα

Η κυβέρνηση της Αλβανίας δεν καταλαβαίνει από καλοπιάσματα

H κυβέρνηση, παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις της, έπαθε αφωνία μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα στο Βίλνιους, αφού ο αλβανός πρωθυπουργός έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το αίτημα για άμεση επίλυση της υπόθεσης, παραπέμποντας στην… αδέκαστη αλβανική δικαιοσύνη.

Θα το ξαναπούμε ακόμη μια φορά. Οι αλβανικές ηγεσίες δεν καταλαβαίνουν από καλοπιάσματα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ανατρέξει στο πώς χειρίστηκε τους Αλβανούς ο ίδιος ο πατέρας του Κωσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος, όταν είδε ότι τον ενέπαιζαν ακόμη και πολιτικοί που τους είχε βοηθήσει, όπως ο Σαλί Μπερίσα, επέβαλε τους περίφημους έξι όρους στα Τίρανα προκειμένου να συμμορφωθούν.

Καλό είναι να απειλεί η Αθήνα ότι θα επηρεαστεί η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, αν δεν απελευθερωθεί ο Φρέντι Μπελέρης, αλλά έχει στα χέρια της και άλλα χαρτιά για να πιέσει τον Έντι Ράμα. Ίσως κάποιοι έλεγχοι των αρμόδιων Αρχών για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε επιχειρήσεις αλβανικών συμφερόντων, και μάλιστα φίλων του Έντι Ράμα, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα έστελνε ένα μήνυμα στον αλβανό πρωθυπουργό. Μήνυμα από αυτά που καταλαβαίνει…

Υπουργείο Εξωφρενικών - ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου