Χιμάρα: Υψηλό φρόνημα και αισιοδοξία

Χιμάρα: Υψηλό φρόνημα και αισιοδοξία

Ξημέρωσε Σάββατο και απομένουν μόλις λίγες ώρες μέχρι το άνοιγμα της κάλπης για τις δημοτικές εκλογές. Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την αποφυλάκιση του Φρέντη Μπελέρη, παρόλα αυτά όλα και όλοι λειτουργούν σαν ο ίδιος να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Εχτές πραγματοποιήθηκε κανονικά στη Χιμάρα η εκδήλωση για την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου σε εξαιρετικό κλίμα και μεγάλη συμμετοχή. Το πλήθος δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει συνθήματα υπέρ της νίκης του Φρέντη Μπελέρη. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν η κόρη του Φρέντη, Ερμιόνη απηύθυνε χαιρετισμό και έκλεισε την εκδήλωση.

Μήνυμα αισιοδοξίας και από τους Χιμαραίους από την Αθήνα και άλλες περιοχές, καθώς συνεχίζουν να φτάνουν στη Χιμάρα ακάθεκτοι παρά τις απόπειρες εκφοβισμού από το αλβανικό παρακράτος.

Αύριο η Χιμάρα δίνει την δική της μάχη και καθώς όλα δείχνουν αυτό που κατάφερε η κυβέρνηση Ράμα είναι να συσπειρώσει και να αναπτερώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των Χιμαραίων. Αύριο η Χιμάρα θα κερδίσει, αύριο ο Μπελέρης θα κερδίσει

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου