Πυρά της ιταλικής αντιπολίτευσης κατά της Μελόνι για τη στήριξη προς τον Ράμα

Πυρά της ιταλικής αντιπολίτευσης κατά της Μελόνι για τη στήριξη προς τον Ράμα

Όχι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά και η ιταλική αντιπολίτευση θεωρούν απαράδεκτη την επίθεση που έκανε η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι στο RAI υπερασπιζόμενη τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης Έντι Ράμα.

Μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος της Διμελούς Εποπτικής Επιτροπής, είπαν:

«Αλληλεγγύη σε όλη τη σύνταξη του Report που κατηγορείται άδικα από την πρωθυπουργό για λιντσάρισμα. Για την Meloni, οποιαδήποτε φήμη εκτός της προπαγάνδας του Palazzo Chigi είναι επίθεση στην ηγεσία της. Αντί να εξηγήσει στους Ιταλούς τη μεγάλη απώλεια κεφαλαίων για τη συμφωνία Ιταλίας-Αλβανίας, επιτίθεται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση», - αναφέρει δήλωση.

«Η Μελόνι η θεά της εξαπάτησης. Αυτό που είπε σήμερα στην Πεσκάρα είναι ένα απόλυτο τίποτα, μιλάει για κάτι που δεν υπάρχει. Η Πρωθυπουργός επιδιώκει να χειραγωγήσει την πραγματικότητα επιτιθέμενη και στην ερευνητική δημοσιογραφία, όπως στην περίπτωση του Report, και στέκεται αλληλέγγυη με τον Πρωθυπουργό Rama χωρίς να δίνει απαντήσεις για τη φτωχή Δημοκρατία και τη φτωχή Ιταλία, η οποία κυβερνάται από αυτούς που βλέπουν τον κόσμο με παρωπίδες», έγραψε ο Άντζελο Μπονέλι, βουλευτής της Συμμαχίας των Πρασίνων.

...

Μελόνι: «Ο Ράμα λιντσαρίστηκε γιατί βοήθησε το έθνος μας»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni στήριξε Έντι Ράμα μετά τη συζήτηση στην Ιταλία και την Αλβανία που προκλήθηκε από την εκπομπή Report που μεταδόθηκε στις 21 Απριλίου 2024 στο RAI 3 που αφορούσε...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου