Επιστρέφει στις φυλακές ο Φρέντης Μπελέρης - Η 6ωρη άδεια τελικά ήταν 10λεπτη

Επιστρέφει στις φυλακές ο Φρέντης Μπελέρης -  Η 6ωρη άδεια τελικά ήταν 10λεπτη

Με τη συνοδεία Ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης στον χώρο του νεκροταφείου όπου θα κηδευτεί η γιαγιά του.

Παραμένει μέσα στην κλούβα έξω απο την εκκλησία και σύμφωνα με πληροφορίες και θα τον αφήσουν να βγεί όταν η σορός μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου.

Στο σημείο έχει μαζευτεί πλήθος ανθρώπων απ' τον ευρύτερο δήμο της Χιμάρας να συλλυπηθούν την οικογένεια αλλά και για να δουν απο κοντά και τον Φρέντη μετά απο 8 μήνες.


Update 16:45
Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας, δεν τον αφήνουν να μπει στην εκκλησία και παραμένει μέσα στην κλούβα. Δεν θα του επιτρέψουν να πάει ούτε στο σπίτι του. Όπως όλα δείχνουν, του χορήγησαν άδεια για 6 ώρες ενώ επι της ουσίας θα τον αφήσουν να βγει μόνο για 5 λεπτά.

Update 16:55

O Φρέντης Μπελέρης βγαίνει από την κλούβα της αστυνομίας με τους κατοίκους να φωνάζουν το όνομα του και να τον χειροκροτούν.

Update 17:00

Με υπερβάλλοντα ζήλο οι αστυνομικοί κουβαλούν κυριολεκτικά σηκωτό τον Φρέντη για να τον βάλουν στην κλούβα και να τον μεταφέρουν πίσω στις φυλακές του Φίερι. Η 6ωρη άδεια, τελικά ήταν 10λεπτη.


Update 17:05

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Χιμάρας προπηλάκισαν τις αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευαν τον Φρέντη Μπελέρη. Αφορμή στάθηκε το μένος με το οποίο μετέφεραν τον Φρέντη στην κλούβα, δίχως ο ίδιος να αντισταθεί.

Του επέτρεψαν να βγει μόλις για 10 λεπτά ενώ του στέρησαν τη δυνατότητα να επισκεφθεί το πατρικό του όπου έμενε η γιαγιά, ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Update 17:20

Οι αστυνομικοί φεύγοντας χτύπησαν δύο Χιμαραίους που βρίσκονταν έξω από τον χώρο του νεκροταφείου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου