Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του καταυλισμού λαθρομεταναστών στην Αλβανία

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του καταυλισμού λαθρομεταναστών στην Αλβανία

Ξεκίνησαν αυτή την Παρασκευή οι εργασίες για την κατασκευή του καταυλισμού στο Gjadër, μετά τη συμφωνία Ιταλίας-Αλβανίας για τους μετανάστες.

Οι εργασίες βρίσκονται σε πρώτη φάση, όπου αρχικά γίνονται εργασίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Εργασίες γίνονται και εντός του καταυλισμού, όπου θα φιλοξενηθούν και οι πρόσφυγες.

Η απόβαση τους θα γίνει αρχικά στο λιμάνι Shengjin όπου θα δημιουργηθεί κέντρο υποδοχής για αυτούς και στη συνέχεια θα σταλούν στο Gjadër όπου θα φιλοξενούνται.

Επίσης κατασκευάζεται και ο περιφρακτικός τοίχος ύψους πολλών μέτρων. Τα έργα αναμένονται να τελειώσουν πριν τον Μάιο, οπότε και αναμένεται να φτάσουν οι πρόσφυγες, ενώ στο Shengjin δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για το κέντρο υποδοχής, που με βάση τις πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες.

Η ένταση των εργασιών είναι υψηλή για να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των χώρων διαμονής, του κέντρου υγείας, ύδρευσης ή ρεύματος.

Διαβάστε και:

...

Η Corriere Della Sera αποκαλύπτει το συνολικό κόστος ύψους 653 εκατ. ευρώ της συμφωνίας Ράμα - Μελόνι

Η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera φέρνει στο φως τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας μεταξύ Αλβανίας και Ιταλίας για το μεταναστευτικό, αποκαλύπτοντας ένα συνολικό κόστος ύψους 653 εκατομμυρίων...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου