Νομιμοποιημένες κατασκευές στην Αλβανία : Άνω των 2,66 εκατ. ευρώ για αποζημίωση των ιδιοκτητών

Νομιμοποιημένες κατασκευές στην Αλβανία : Άνω των 2,66 εκατ. ευρώ για αποζημίωση των ιδιοκτητών

Το Αλβανικό Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την οικονομική αποζημίωση των ιδιοκτητών ακινήτων που πλήττονται από τις νομιμοποιημένες κατασκευές.

Η κυβέρνηση ενέκρινε την οικονομική αποζημίωση των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας, ιδιωτικής περιουσίας, για τις φορολογητέες επιφάνειες που καταλαμβάνονται από νομιμοποιημένες κατασκευές στις τοπικές διευθύνσεις του Κρατικού Κτηματολογίου: Νότια Τίρανα, Βόρεια, Επαρχία Τιράνων 1, Επαρχία Τιράνων 2, Kamzë -Vorë , Ελμπασάν, Μπεράτ, Αργυρόκαστρο, Lezhë, Δυρράχιο, Kavaje και Αυλώνα.

Η συνολική αξία της χρηματικής αποζημίωσης είναι 266 εκατ. λεκ ή περίπου 2,6 εκατ. ευρώ, για έκταση 39.279,54 τμ. Η απόφαση ορίζει ότι τα έσοδα που εισπράττουν οι κατά τόπους διευθύνσεις του Κρατικού Κτηματολογίου, ως αποτέλεσμα της μεταβίβασης της κυριότητας με την πώληση του οικοπέδου, τόσο για κρατική περιουσία όσο και για περιουσιακά στοιχεία τρίτων, υπέρ άτυπων εγκαταστάσεων που νομιμοποιούνται, χρησιμοποιούνται για αποζημίωση ιδιοκτητών.

...

Αλβανική κυβέρνηση: Οι ιδιοκτήτες που τους απαλλοτριώνεται περιουσία για δημόσιο συμφέρον θα αποζημιώνονται με κρατική περιουσία

Οι ιδιοκτήτες των οποίων οι περιουσίες απαλλοτριώνονται από το κράτος για την κατασκευή δημοσίων έργων δεν θα αποζημιώνονται πλέον μόνο σε χρήμα, αλλά και σε είδος με κρατική περιουσία. Η αλβανική κυβ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου