Μπελέρης: Αβάσιμη η απόφαση της εκλογικής επιτροπής - Η συσπείρωση μας έχει προκαλέσει εκνευρισμό

Μπελέρης: Αβάσιμη η απόφαση της εκλογικής επιτροπής - Η συσπείρωση μας έχει προκαλέσει εκνευρισμό

Ο πρόεδρος της Ομονοίας Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, τοποθετήθηκε για την απόφαση της αλβανικής κεντρικής εφορευτικής επιτροπής να μην επικυρώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Χιμάρας.

Σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή πρόκληση, είναι μία ακόμη ενέργεια από την πλευρά του αλβανικού κράτους με στόχο να αλλοιώσει την βούληση του Χιμαριώτικου λαού.

Αυτό που τελικά θέλουν να πετύχουν είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής από την κεντρική και την τοπική εξουσία με απότερο σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιών και την συρρίκνωση του ελληνικού στοιχείου της περιοχής.

Η πρωτοφανής συσπείρωσή μας έχει προκαλέσει εκνευρισμό, ο οποίος είναι εμφανής στην αστήρικτη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Σας καλώ όλους συσπειρωμένοι να απαντήσουμε σε αυτήν την πρόκληση.
Έχουμε μαζί μας πολύ σημαντικούς υποστηρικτές σύσσωμο τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον, την στήριξη και τον αγώνα που δίνουμε μαζί. Θέλω να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικα ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές η Παραταξη που αντιστεκεται, η Παράταξη που υπερασπίζεται της περιουσιες μας, τον πολιτισμό μας, η Παράταξη που υπερασπίζεται την Ελληνική μας καταγωγή, η παράταξη που θα υπερασπιστεί τα δικαιωματα και των δυο κοινοτήτων του δήμου (Ελληνική και Αλβανική ) θα έχει υποψήφιο και θα είναι ο νικητής.

Το χρωστάμε στους προγόνους μας, σε εμάς και στα παιδιά μας.

Καλό Αγώνα !

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου