Παραμένει σε κώμα ο δικηγόρος του Μπερίσα έπειτα από ξυλοδαρμό - Μεταφέρεται στην Αθήνα για ιατρική περίθαλψη

Παραμένει σε κώμα ο δικηγόρος του Μπερίσα έπειτα από ξυλοδαρμό - Μεταφέρεται στην Αθήνα για ιατρική περίθαλψη

Ο Sokol Mëngjesi, δικηγόρος του αρχηγού Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Μαΐου μετά από άγρια επίθεση. Έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του, θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να λάβει ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Νοσοκομείο Τραυμάτων, οι σαρώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί έδειξαν μικρή μείωση του οιδήματος που προκλήθηκε από την επίθεση.

Το σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της 29ης Μαΐου. Ο Mëngjesi, αφού άφησε το παιδί του στο σχολείο, δέχτηκε γρονθοκόπημα από άγνωστο άνδρα ενώ στεκόταν έξω από το ίδρυμα. Στη συνέχεια, έπεσε στο έδαφος.

Κατά την πτώση του, χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο και δέχτηκε κλωτσιές από δύο ακόμη άτομα. Σαν αποτέλεσμα των χτυπημάτων, υπέστη δύο κατάγματα, τραύματα στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εγκεφαλική βλάβη και αιμορραγία.

Οι δράστες της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν ως:

  • Ντόριαν Άλια, 32 ετών (συνελήφθη μετά από αυτοπαράδοση)
  • Ντρίβαλντ Άλια, 21 ετών (καταζητείται)
  • Έλτον Κασαϊ, 33 ετών (σε αναζήτηση)
  • Ρομάριο Ταμπάκου, 26 ετών (σε αναζήτηση)

Όλοι τους είναι κάτοικοι Τιράνων. Ο Ρομάριο Ταμπάκου ήταν αυτός που έδιωξε τους δράστες από το σημείο της επίθεσης.

Η αστυνομία έχει θέσει αμοιβή 20.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Με δικαστική εντολή, ο Dritan Nano, ύποπτος ως οργανωτής της επίθεσης, και ο γαμπρός του, Dorian Aliaj, ένας από τους δράστες, κρατούνται στη φυλακή για περαιτέρω έρευνες.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδίκασε το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το πολιτική επίθεση με εντολή του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

...

Τέσσερις συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του δικηγόρου του Σαλί Μπερίσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Sokol Mëngjesi στην περιοχή του πρώην Block στα Τίρανα, αμέσως μετά τη συνοδεία του γιου του στο νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αλβανικά ΜΜΕ, άγνωστ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου