Πρώην βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος διέταξε τη δολοφονία δύο ανδρών

Πρώην βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος διέταξε τη δολοφονία δύο ανδρών

Ο πρώην βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Arben Ndoka, φέρεται να οργάνωσε και χρηματοδότησε την εκτέλεση δύο ανδρών, των Durim και Valter Bami, ως αντίποινα για τη δολοφονία του αδερφού του, Aleksandër Ndoka.

Για την υλοποίηση του σχεδίου, ο Ndoka στρατολόγησε ένα δίκτυο από συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου του Ervis Martinaj, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του χρηματοδότη, και μιας ομάδας εκτελεστών, με επικεφαλής τον Behar Bajri. Η ομάδα χρησιμοποίησε διάφορες μεθόδους για να εντοπίσει και να σκοτώσει τους Bami, από παρακολούθηση έως απόπειρες δολοφονίας, έως και την οργάνωση παγίδας στη Σκόδρα.

Ωστόσο, καμία από τις προσπάθειες δεν απέδωσε καρπούς, αφήνοντας τον Ndoka απογοητευμένο και αποφασισμένο να βρει άλλους τρόπους. Στις προσπάθειές του, συνεργάστηκε με άτομα από τον αλβανικό υποκόσμο, όπως ο Samuel Ndoka, ο Jozi Kraja, ο Astrit Avdyli και ο Emiljano Shullazi.

Η έρευνα αποκάλυψε επικοινωνίες μεταξύ του Ndoka και του Shullazi, όπου συζητούσαν την πληρωμή ενός εκτελεστή, του Marklen Haka, για να δολοφονήσει τον Durim Bami. Μάλιστα, ο Ndoka παρείχε πληροφορίες για την τοποθεσία των Bami, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα σκοτωθούν "σαν πόρνες".

Η υπόθεση αγγίζει και άλλα άτομα, καθώς ο Blerim Abazi φέρεται να παρείχε πληροφορίες για την τοποθεσία των Bami, ενώ ο Elvis Ndreca εντάχθηκε στην ομάδα με σκοπό τη δολοφονία του Durim Bami.

...

SPAK: Χτύπημα σε 7 εγκληματικές ομάδες, κατασχέθηκαν περιουσίες αξίας 4,5 εκατ. ευρώ

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Ειδική Εισαγγελία (SPAK) τόνισε ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οδήγησε στην έκδοση 50 ενταλμάτων σύλληψης, κατασχέθηκαν περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 4,5 εκατομ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου