Και επισήμως υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φρέντης Μπελέρης (βίντεο)

Και επισήμως υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φρέντης Μπελέρης (βίντεο)

Ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγα λεπτά η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη ως ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία. Έτσι έκλεισε θετικά το κεφάλαιο της υποψηφιότητας, το οποίο σύμφωνα με τις διαρροές των τελευταίων ημερών είχε μετατραπεί σε ψυχολογικό θρίλερ που κρίθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή.

Πλήθος Χιμαραίων βρέθηκαν στο ωδείο Αθηνών και στο άκουσμα του ονόματος του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ιαχές χαράς μαζί με τους άλλους παρευρισκόμενους. Μαζί σηκώθηκε και ο πρωθυπουργός, τα στελέχη της κυβέρνησης καθώς και οι υπόλοιποι συνυποψήφοι.

Στιγμές χαράς και στη Χιμάρα όπου υποστηρικτές του Μπελέρη συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την ευχάριστη είδηση.

Πρόκειται περί κινήσεως υψηλού συμβολισμού από τον πρωθυπουργό καθώς στέλνει ξεκάθαρο μύνημα προς την Αλβανία πως ο Μπελέρης δεν είναι μόνος του και ταυτόχρονα στέλνει και μήνυμα στήριξης προς την εθνική ελληνική μειονότητα της οποίας το ηθικό είχε υποστεί πλήγμα μετά την σύλληψη και μετέπειτα καταδίκη του Μπελέρη.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου