Φρέντης Μπελέρης: Στις 19 Μαρτίου η δίκη στο Συνταγματικό Δικαστήριο για την έφεση του μέτρου ασφαλείας

Φρέντης Μπελέρης: Στις 19 Μαρτίου η δίκη στο Συνταγματικό Δικαστήριο για την έφεση του μέτρου ασφαλείας

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας έχει ορίσει τη 19η Μαρτίου ως ημερομηνία για την ακροαματική διαδικασία για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη, όπου θα εξεταστεί το αίτημά του.

...

Φυλάκιση 2,5 έτη πρότεινε η εισαγγελία του SPAK για τον Φρέντη Μπελέρη

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.  Σήμερα η εισαγγελία κατέθεσε το πόρισμα της για την υπόθεση και πρότεινε ...
Ειδικότερα, ο Φρέντης Μπελέρης άσκησε έφεση στο μέτρο ασφαλείας για σύλληψη στη φυλακή, που δόθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο GJKKO και επικυρώθηκε από την Εφετεία και το Ανώτατο Δικαστήριο.
Ο Μπελέρης ζητά την ακύρωση 3 αποφάσεων: του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 25 Ιουλίου, που απέρριψε το αίτημά του να ορκιστεί δήμαρχος Χιμάρας, του GJKKO στις 22 Μαΐου, όταν του δόθηκε το μέτρο ασφαλείας της «σύλληψης στη φυλακή», καθώς και την έφεση του GJKKO την 1η Ιουνίου, που επικύρωσε την απόφαση που έλαβε το πρωτοδικείο.

Η συνεδρίαση στο Συνταγματικό Δικαστήριο θα διεξαχθεί στις 10:00.

Υπενθυμίζουμε ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο δημοσίευσε την ημερομηνία της δίκης μόλις 3 ημέρες αφότου το SPAK ζήτησε την ποινή κάθειρξης 2,6 ετών για τον Φρέντη Μπελέρη και 2 ετών για τον Παντελή Κοκαβέση με αναστολή και 4 έτη σε καθεστώς επιτήρησης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου