Μπερίσα για μέτρο κατ' οίκον περιορισμού: «Ένδειξη τυφλής πολιτικής εκδίκησης του Έντι Ράμα»

Μπερίσα για μέτρο κατ' οίκον περιορισμού: «Ένδειξη τυφλής πολιτικής εκδίκησης του Έντι Ράμα»

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα αντέδρασε για πρώτη φορά σχετικά με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου GJKKO για τον κατ' οίκον περιορισμό. Ο Μπερίσα λέει ότι αυτό που συνέβη ήταν αναμενόμενο και η απομόνωση και η αφαίρεση του δικαιώματος του λόγου του αρχηγού της αντιπολίτευσης ήταν γνωστή. Επίσης, προσθέτει ότι πρόκειται για μέτρο πολιτικής σύλληψης, απόδειξη τυφλής πολιτικής εκδίκησης του Έντι Ράμα.

Ο Μπερίσα είναι πεπεισμένος ότι όλοι οι δημοκράτες είναι στο πλευρό του. Προσθέτει, ότι όλοι οι Αλβανοί αισθάνονται και βιώνουν ότι η Αλβανία βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Αγαπητοί φίλοι, δημοκράτες, Αλβανοί όπου κι αν βρίσκεστε.

Σήμερα έγινε αυτό που όλοι ξέραμε, η απομόνωση και η αφαίρεση του δικαιώματος λόγου του αρχηγού της αντιπολίτευσης από το πιο μαφιόζικο ναρκωτικό καθεστώς του καθάρματος των πρώην Αλβανών εκτελεστών Kristaq Rama και Spiro Koleka, Edi Rama, που είναι και το πιο διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Αυτό το μέτρο της πολιτικής σύλληψης, απόδειξη της τυφλής πολιτικής εκδίκησης του Έντι Ράμα, δεν εκφράζει μόνο το κληρονομικό μίσος του προς τον αντίπαλο, αλλά κυρίως εκφράζει τον φόβο, τον τρόμο που εμείς, αγαπητοί φίλοι, του έχουμε ενσταλάξει μέχρι το μεδούλι και στον κόσμος του εγκλήματος του με τη μάχη μας χωρίς επιστροφή.

Αυτός που νομίζει ότι κατέστρεψε τον πλουραλισμό και την αντιπολίτευση θα έχει τη μοίρα που επιφυλάσσει ο λαός της αντιπολίτευσης στους εχθρούς της ελευθερίας, τους δικτάτορες.

Αγαπητοί φίλοι, ο Σαλί Μπερίσα είναι και θα είναι αυτός που ήταν πάντα. Με ή χωρίς κατ' οίκον περιορισμό, με ή χωρίς αστυνομία στην πόρτα, τίποτα δεν θα μπορέσει να τον χωρίσει από εσάς, όχι μόνο οι Δημοκρατικοί, αλλά και οι Αλβανοί όπου κι αν βρίσκονται.

Ο Σαλί Μπερίσα θα συνεχίσει να εργάζεται και να παλεύει κάθε λεπτό, με όλες τις μορφές και τα μέσα για να αποκαταστήσει τη δημοκρατία που αυτή τη στιγμή έχει παραμορφωθεί: Περισσότερο από όλους που καταλαβαίνουν ότι το σάπιο σχοινί που πρέπει να κοπεί είναι ο ίδιος ο Έντι Ράμα.

Είμαι πεπεισμένος ότι σήμερα είμαστε μαζί όχι μόνο εκείνοι οι δημοκράτες που είναι στο πλευρό του Σαλί Μπερίσα, αλλά και εκείνοι οι Αλβανοί που αισθάνονται και βιώνουν ότι η Αλβανία βρίσκεται σε κίνδυνο. Είναι η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας, οπότε ξέρετε γιατί η νίκη μας είναι αδιαμφισβήτητη; Αυτό συμβαίνει γιατί όσοι αγαπούν την Αλβανία είναι περισσότεροι από εκείνους που αγαπούν απλώς τον Σαλί Μπερίσα.

Τέλος, κάθε μέτρο που παίρνει αυτή η κυβέρνηση εναντίον μου και της αντιπολίτευσης είναι προσωρινό. Αυτό που παραμένει ανίκητο είναι η μη παράδοση μας και η αποφασιστικότητά μας να μετατρέψουμε την απομόνωση της αντιπολίτευσης σε μάχη για την ελευθερία και τη νίκη των Αλβανών.

Σας καλώ λοιπόν να συνεχίσουμε με σύνθημα «ΣΗΜΕΡΑ Ή ΠΟΤΕ» τη μάχη μας χωρίς επιστροφή ακόμα πιο δυνατοί, αποφασισμένοι και με περισσότερο πάθος και θάρρος από ποτέ».

...

Ο Σαλί Μπερίσα σε κατ' οίκον περιορισμό και υπό αστυνομική επιτήρηση

Το Ειδικό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΠΑΚ για κατ' οίκον περιορισμό με αστυνομικό φύλαξη για τον Σαλί Μπερίσα. Η απόφαση θα εκτελεστεί άμεσα από την αστυνομία. Στο Ειδικό Δικαστήρι...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου