Γιος Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι βράχος - Αυτό που έγινε στη Χιμάρα θα γράψει ιστορία

Γιος Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι βράχος - Αυτό που έγινε στη Χιμάρα θα γράψει ιστορία

«Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά βράχος, ευτυχώς» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο γιος του Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος παρά τη νίκη του στον δήμο Χιμάρας στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησνα την Κυριακή στην Αλβανία.

Ο ίδιος είπε ότι μέχρι στιγμής έχει επικοινωνήσει μόνο δύο φορές με τον πατέρα του, «η μια την Πέμπτη μετά τη σύλληψή του και χθες, Τρίτη, τον είδα για πρώτη φορά επίσημα για πέντε λεπτά».

«Ψυχολογικά είναι βράχος ευτυχώς, χάρηκε γιατί είναι ένας κόπος πολλών ετών και δικαιώθηκε» πρόσθεσε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Έντι Ράμα και τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του πατέρα του, ο γιος του Φρέντι Μπελέρη είπε ότι «εκεί θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης . Αυτό είναι άδικο. Μας ενημερώνουν οι δικηγόροι ότι η δικογραφία δεν έχει κανένα στοιχείο για όσα τον κατηγορούν».

Όπως είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη «τις τελευταίες 10 ημέρς ο ίδιος ο Ράμα είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα της Χειμάρρας. Όπου βρισκόταν σε κάθε ομιλία αναφερόταν στην Χιμάρα δυστυχώς με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και προσπαθούσε να πολώσει το κλίμα με άσχημους χαρακτηριστμούς και για τη Χιμάρα και για τους Έλληνες ομογενείς και για τον πατέρα μου. Έλεγε "δεν θα επιτρέψω να μην κερδίσω τη Χιμάρα"».

«Αυτό που έγινε στη Χιμάρα θα γράψει ιστορία, μια χούφτα άνθρωποι καταφέραμε να κερδίσουμε ένα κράτος. Επειδή ήμουν εκεί και έβλεπα τα πράγματα, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη νίκη αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τις τελευταίες 10 ημέρες. Αν γινόντουσαν ελεύθερες εκλογές η νίκη θα ήταν μεγαλύτερη» κατέληξε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου