Το κόμμα σου σκότωσε τον Κατσίφα - Τα άκουσε ο δήμαρχος του Ράμα στους Βουλιαράτες

Το κόμμα σου σκότωσε τον Κατσίφα - Τα άκουσε ο δήμαρχος του Ράμα στους Βουλιαράτες

Μια τσεκουράτη τοποθέτηση του προέδρου του Βουλιαρατίου εναντίον του δημάρχου Δρόπολης έχει καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του χωριού Τάκης Κουρεμένος, δεν μάσησε τα λόγια του και κατακεραύνωσε τον δήμαρχο του Ράμα, Δημήτρη Τόλη κατά την προεκλογική του επίσκεψη στο χωριό. Ο κ. Κουρεμένος όπως φαίνεται και στο βίντεο, αναφέρει πως το κόμμα που εκπροσωπεί ο δήμαρχος δεν πρέπει να πάρει καμία ψήφο στους Βουλιαράτες εξαιτίας της δολοφονίας του Κατσίφα, αφήνοντας αιχμές πως το Σοσιαλιστικό κόμμα είναι υπεύθυνο για τον θάνατο του. Ο πανικός του Τόλη ήταν τέτοιος που άρχισε να εκτοξεύει λάσπη πως τάχα μου ο κ. Κουρεμένος υποστηρίζει ακόμη και τους Τσάμηδες και στη συνέχεια έφτασε σε σημείο να πει το ανεκδιήγητο, μην μπερδεύεις τη δημαρχεία με την πολιτική, εγώ δεν κάνω πολιτική.

Συμβουλεύουμε τον Τόλη να πάρει ένα υπογλωσσιο για να συνέλθει από τον πανικό και στη συνέχεια να πάει για ιδιαίτερα μαθήματα στα Τίρανα μπας και μάθει πως και το δημαρχιλικη στην πολιτική εντάσσεται.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου