Σηκώνει το γάντι ο Λεωνίδας Παππάς και απαντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Σηκώνει το γάντι ο Λεωνίδας Παππάς και απαντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Δημόσια απάντηση έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Φοινικαίων, Λεωνίδας Παππάς στα όσα του καταλογίζει η οργάνωση ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε χθες το βράδυ. Η σκληρή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκαλεί τον κ. Παππά μεταξύ άλλων άνθρωπο του Ράμα, παρόλο που ο ίδιος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της οργάνωσης. Όλα αυτά την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως υποψήφιο άνθρωπο που αναδείχθηκε δήμαρχος σε συνεργασία με το Ράμα.

Ακολουθεί η απάντηση του Λεωνίδα Παππά:

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Υπηρετώντας για δύο δεκαετίες την οργάνωση της Ομόνοιας, αισθάνομαι πραγματικά άβολα να έρχομαι σε δημόσια αντιπαράθεση με την «εν ενεργεία ηγεσία».

Μία χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λέει εν ολίγοις ότι «Ο Ερντογάν, Ο Ράμα, ο Αλιμπέη και ο Λεωνίδας Παππάς, συμμάχησαν μαζί για να πολεμήσουμε την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ». Μάλιστα, αυτό λέει!

Κατ' αρχάς να πούμε πως η σημερινή Ομόνοια και το ΚΕΑΔ δεν τόλμησαν να κατεβάσουν ούτε τους υποψήφιους δημάρχους και ούτε τις λίστες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με δικό τους συνδυασμό αλλά να κουρνιάσουν στις λίστες του Ilir Meta και του Sali Berisha. Να υπενθυμίσω επίσης πως ο κ, Ντούλες είναι βουλευτής με μόνο 848 ψήφους (!!!) με τη σφραγίδα του κόμματος Αλιμπέη.

Η διάφανη, ανεξάρτητη και αξιοπρεπή στάση μου σας πανικόβαλε. Σας κατανοώ αλλά λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει. Δηλητηριάζοντας ανυποψίαστες ψυχές, μπορεί σήμερα να αφαιρέσετε κάποιους ψήφους αλλά σκεφτείτε το αύριο και το μεθαύριο.

Δεν έχω ούτε το χρόνο και ούτε τη διάθεση να τους ακολουθήσω στο γκρεμό τους αλλά τις «ευκαιρίες» που μου δίδονται για να ακουστούν αλήθειες, δε θα τις αφήσω.

Πρώτον
Παραιτήθηκα το 2018 από την προεδρεία της Ομόνοιας γιατί δεν θέλατε να υποστηρίξετε την πρόταση μου για εκλογές της Ομόνοιας από τη βάση. Σας τρομάζει αυτή η ιδέα. Θα μπορούσα και εγώ να κρατήσω με το «έτσι θέλω» τα γραφεία και τη σφραγίδα της Ομόνοιας, ακριβώς όπως την κρατάτε εσείς παρανόμως πέντε χρόνια αλλά δεν το έκανα, γιατί δεν μου το επέτρεπε η συνείδηση και οι αρχές μου ενώ εσείς;

Δεύτερον
Ο αρθογράφος θεωρεί τον Ράμα δεκανίκι του Ερντογάν. Να και κάτι που συμφωνούμε. Το είπα δεκάδες φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις μου από (κρατήστε τη χρονολογία) το 2013, όταν ο Ράμα δέχτηκε να κάνει το χατίρι του Σουλτάνου, ακυρώνοντας με το Συνταγματικό Δικαστήριο τη Συμφωνία Θαλασσίων Συνόρων με την Ελλάδα.

Το 2015 ο κ. Ντούλες πάσχιζε για συμφωνία με το Ράμα (του Ερντογάν βεβαίως βεβαίως) για τις δημοτικές εκλογές όπου τελικά πέτυχε αρχικά. Γελούσαν και τα αυτιά του όταν μας το ανακοίνωσε. Ως πρόεδρος της Ομόνοιας, διαφωνούσα στη σύμπραξη Ράμα προτείνοντας συνεργασία με το Μέγκα. Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις κατάφερα να πείσω την ηγεσία του δεύτερου ελληνικού κόμματος να συμπορευτεί μαζί μας και να δεχτεί την πρόταση μου (εικόνα) αλλά ο κ. Ντούλες αρνήθηκε!!! Προτιμούσε να ρίξει στο λάκκο - με σύμμαχο το Ράμα - τους «κακούς» έλληνες και όχι να συνεργαστεί μαζί τους. Τελικά έπεσε μόνος του στο λάκκο που άνοιξε. Τα επόμενα τρία χρόνια (2015-2018) ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ ωρύονταν για τον εκλεκτό του Ράμα στο Δήμο Φοινίκης - τον ακατανόμαστο τότε για αυτόν - Λεωνίδα Χρήστου.

Τώρα, το 2023, ο κ. Ντούλες, από το λάκκο που παραμένει ακόμα, καλεί τον Λεωνίδα Χρήστου να τον γλυτώσει από το σκοτάδι του. Συγχαρητήρια, ξεπεράσαμε κάθε φαντασιόπληκτο σεναριογράφο.

Αγαπητέ αρθογράφε εξ Αργυροκάστρου, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε αλλά μην τα ξεριζώνετε, δε σας πάει η φαλάκρα.

Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και πιο πολύ γιατί όλα αυτά τα διαβάζουν και άνθρωποι έξω από την κοινότητα μας που αγωνιούν όπως κάθε απλός βορειοηπειρώτης για το μέλλον του τόπου μας. Δεν μπορώ όμως να μην απαντώ σε συκοφαντίες και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που το κάνω.

Ελπίζω στη συνέχεια ο διάλογος μας να αφορά τις ανάγκες για υποδομές που έχει ο τόπος, για το δημογραφικό, για τις ανάγκες των λιγοστών μας παιδιών που απέμειναν εδώ, τα προβλήματα των νέων που ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, την διασφάλιση των περιουσιών μας, τις ανάγκες των ηλικιωμένων κλπ.

Ζητώ την στήριξη όλων των συμπολιτών μου στο Δήμο Φοινίκης και είμαι βέβαιος πως στις 14 Μαΐου θα απαλλαχτούμε επιτέλους από τα δίχτυα του Έντι Ράμα και των λασπολόγων που προσπαθούν να μας δηλητηριάσουν για να επιβιώσει ο εξ Αργυροκάστρου κ. Τίποτα .

Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά την αλήθεια, την αφοσίωση μου και ότι ο Δήμος Φοινικαίων θα μπει στις σωστές ράγες μπορώ να το υποσχεθώ.

Καλή Ανάσταση!
Λεωνίδας Παππάς

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Θέμα: Το κράτος του Ράμα σε μια ακόμη απροκάλυπτη προσπάθεια ελέγχου της πολιτικής βούλησης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Διαμετρικά αντίθετα με ότι θα επέβαλε η αποκαλούμενη fair πολιτική προσέγγισης των εθνικών μειονοτήτων ειδικά επικαλούμενη την τοπική αυτοδιοίκηση, κινείται το καθεστώς του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος υπό τον Έντι Ράμα.

Οι επιλογές του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές τοπικές εκλογές της 14η Μαΐου το αποδεικνύουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αφενός η αλαζονεία αφορά στον τρόπο πως διαχειρίζεται το αποκαλούμενο κόμμα με μέλλον – MEGA.

Αφετέρου και είναι το πιο ουσιαστικό είναι το κριτήριο που ακολουθεί στην επιλογή των κομματικών ψηφοδελτίων σε περιοχές όπου ιστορικά και σε ουσιαστικά αριθμητικά μεγέθη μαρτυρείται ο γηγενής Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός. Οι περιπτώσεις της Χιμάρας, των Αγίων Σαράντα, της Δρόπολης και της Φοινίκης είναι απροκάλυπτες και ενδεικτικές.
Στον τελευταίο μάλιστα προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ο συντελεστής ασφάλειας για το θεμιτό αποτέλεσμα από τα κέντρα χειραγώγησης κλήθηκε στην ύστατη υπηρεσία ανάγκης πρώην Πρόεδρος της Οργάνωσης. Είναι προφανής ο σκοπός για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και αποπροσανατολισμού της εκλογικής συμπεριφοράς στον χώρο της αγωνιστικής ανεξάρτητης έκφρασης της ΕΕΜ.

Μόνο που είναι τόσο χοντρά στημένο που απλά τους εκθέτει. Τον ίδιο οριστικά και όσους το έστησαν και του συμπαρίστανται.

Η ιστορία υπήρξε αλύπητη με όσους συνειδητά εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα που στοχεύουν την ίδια την κοινότητα στην οποία ανήκουν.


Εκ του Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ποιόν θα ψηφίσετε για δήμαρχο Φοινικαίων;
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
Icon loading polling
Σύνολο ψήφων:
Πρώτη ψήφος:
Τελευταία ψήφος:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου


", "author": { "@type": "Person", "name": "Newsroom", "image": "https://www.himara.gr/images/easyblog_avatar/69_news-avatar.png" }}