Ο επικεφαλής της ΑΣΑ στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σούρλα

Ο επικεφαλής της ΑΣΑ στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σούρλα

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Ήθος στην πολιτική: Νοθευμένη δημοκρατία - νομότυπη διαπλοκή», του πρώην υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής, πρώην υπουργού και γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και συγγραφέα κ. Γιώργου Σούρλα, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική» και εντεταλμένος Σύμβουλος στα θέματα των Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Ανδρέας Κούρτης. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2022 στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας.

Ο επικεφαλής της ΑΣΑ, κ. Κούρτης παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση και συνεχάρη τον κ. Γιώργο Σούρλα για το νέο του συγγραφικό έργο, δηλώνονταςπως «έχει καταξιωθεί με την πετυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία και έχει διακριθεί για το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του, καθώς παρουσίαζε και παρουσιάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση χωρίς μικροκομματικές επιδιώξεις, έχοντας πάντα βασικό του γνώμονα τη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής και τον αγώνα υπέρ της διαφάνειας, βασικής προϋπόθεσης της δημοκρατίας»».

Επιπλέον, αναφερόμενος στην μακρόχρονη πορεία και συνεισφορά του κ. Σούρλα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου πρόσθεσε ότι «αποτελεί πρότυπο υπεύθυνης συμπεριφοράς και παράγοντα ηθικής διαπαιδαγώγησης προς την κοινωνία, έναν άνθρωπό που υπηρέτησε σθεναρά τα συμφέροντα των πολιτών, της δημοκρατίας και της πατρίδας» ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην μακραίωνη και πολύτιμη προσφορά του στην Βορειοηπειρωτική κοινότητα και κυρίως στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου