Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών τίμησε τον Πύρρο Δήμα

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών τίμησε τον Πύρρο Δήμα

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών κατά τη διάρκεια του Κογκρέσου που διεξήχθη στο Δυρράχιο της Αλβανίας και πριν το 100ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (27/5-5/6) που διοργανώνουν τα Τίρανα τίμησε τον Έλληνα-σύμβολο του αθλήματος της χώρας.

Ο γενικός γραμματέας τέσσερις της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης έλαβε το «Gold Collar for Sporting Merit» τόσο για την αγωνιστική του παρουσία τα προηγούμενα χρόνια που τον ανέδειξαν σε έναν από τους θρύλους του αθλήματος, όσο και για την γενικότερη δράση του στο άθλημα τα επόμενα χρόνια από διαφορετικά πόστα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να κάνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε ένα αθλητή-παράγοντα. «Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην Ευρώπη, είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια της Άρσης Βαρών, την ευρωπαϊκή οικογένεια, να δείξει ενότητα και αλληλεγγύη. Χρειαζόμαστε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που περνάει το άθλημά μας. Μόνο με ενότητα, συνεργασία και ακολουθώντας τις οδηγίες θα τοποθετήσουμε την Άρση Βαρών εκεί που της αρμόζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το πολύτιμο βραβείο που ήρθε 18 χρόνια μετά την ημέρα που άφησα τα παπούτσια μου στην πλατφόρμα! Είναι τιμή για μένα να λαμβάνω αυτό το βραβείο, αυτές τις σημαντικές μέρες. Με παρακινεί να κάνω ό,τι μπορώ για το αγαπημένο μας άθλημα. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν και να εστιάσουμε στο μέλλον και όλοι μαζί να στηρίξουμε το άθλημα που όλοι υπηρετούμε και αγαπάμε! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ» δήλωσε συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου