Χρήστος Μάστορας: «Ο Πύρρος Δήμας ήταν ο ήρωας μου»

Χρήστος Μάστορας: «Ο Πύρρος Δήμας ήταν ο ήρωας μου»

Μια πολύ όμορφη ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Μάστορας με αφορμή την βράβευση του από τον Πύρρο Δήμα στα βραβεία Mad Video Music Awards. Απευθυνόμενος στους ακόλουθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην επιρροή του Πύρρου Δήμα στον ίδιο χαρακτηρίζοντας τον για ακόμη μια φορά ως τον ήρωα του.

Κλείνοντας την ανάρτηση, αφιέρωσε το βραβείο του σε κάθε νέο που σπάει τα όρια της "μειονότητας" που του έχει επιβληθεί.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Δεν έχω ιδέα» Τραγούδι της Χρονιάς 2020.
Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο…
Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα.

Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεριμένα τη στιγμη που ήταν πλέον "κατω από τη μπάρα" ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα χαμόγελο σαν να 'λεγε "κοιτάχτε, έχω κι άλλο".

Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας.

Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνιας και δύναμης.

Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της "μειονότητας" που ίσως να του έχουν επιβλήθει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εθνικές μειονότητες.

Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό.
Σε βγάζουν απ΄το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν ούτε τοίχους ούτε ταβάνια.

Τα mad vma θα μετοδοθούν την Κυριακή 27/12 στις 21:00 από το Mega


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου