Ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. Φοινικαίων

Ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο. Φοινικαίων

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 8x8 που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Φοινικαίων, στις 10 & 11 Ιουνίου στο Renti star, με τη συμμετοχή Συλλόγων και Αδελφοτήτων του Δήμου Φοινικαίων.

Στα πλαίσια των αθλητικών μας δράσεων, το φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά αποτέλεσε την κορυφή της διαδρομής του Ομίλου μας. Σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση με αθλητικό υλικό των σχολείων του Δήμου Φοινικαίων, αποδεικνύοντας με το καλύτερο τρόπο την αγάπη, την στήριξη και το ενδιαφέρον μας προς τον τόπο μας.

Η πρόεδρος του Π.Α.Ο. Φοινικαίων κα Μαρία Γιώτη στο χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Ευχαριστώ όλους τους Συλλόγους, τις Αδελφότητες, τις ομάδες και τους παρευρισκόμενους που συμμετέχουν αλλά και όσους στηρίζουν και ενισχύουν το όραμά μας. Έχει μέγιστη σημασία το φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά, καθώς δίνει το μήνυμα της ενότητας και της προσφοράς προς τη κοινότητα μας».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Συλλόγους, τις Αδελφότητες, τις ομάδες των συμμετεχόντων χωριών που δημιουργήθηκαν για το σκοπό αυτό αλλά και το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα μας και έδωσαν βροντερό παρών στο διήμερο τουρνουά αγκαλιάζοντας το όραμά μας.

Συγκεκριμένα, 11 ομάδες Συλλόγων και Αδελφοτήτων δήλωσαν συμμετοχή και αυτές είναι:
Σύλλογος Βαγκαλιωτών Άγιος Δονάτος, Αδελφότητα Αλυκιωτών, Αδελφότητα Λαζατινών Αγία Παρασκευή, Αδελφότητα Κουλουρίτσας, Αδελφότητα Τσαουσιωτών Άγιος Βασίλειος, ομάδα Αγίας Σοφίας&Ελευθεροχωρίου, ομάδα Αρδάσοβας-Μαραφεντίου, ομάδα Αττικό Άλσος, ομάδα Γέρμας, ομάδα Κρανιάς και ομάδα Λιβαδειάς.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο ενθαρρύνοντας τόσο την προσπάθεια μας όσο και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν, δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον που δεν έπαψε στιγμή να ξεχνά τον σκοπό μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το Σάββατο 10 Ιουνίου με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται και την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί αγώνες και στη συνέχεια ο μεγάλος τελικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της τελετής των αγώνων η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική και ελπιδοφόρα.

Με τη βοήθεια και τη συμβολή όλων αυτών των ομάδων αλλά και την συμβολή των παρευρισκόμενων, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Φοινικαίων συγκέντρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.480 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά απονεμήθηκαν βραβεία συμμετοχής και μετάλλια σε όλες τις ομάδες, κύπελλο πρωταθλήτριας ομάδας, βραβείο φιναλίστ, βραβείο ήθους και βραβείο πρώτου σκόρερ από την πρόεδρου του Ομίλου μας Μαρία Γιώτη και τον γενικό αρχηγό Αλέξανδρο Πάντο.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Τσαουσιού, ενώ φιναλίστ η ομάδα της Αγίας Σοφίας & Ελευθεροχωρίου.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου