Η απίστευτη ανακοίνωση της αστυνομίας Αυλώνας το 2006: «Ο διαιτητής δεν έχει αδελφή»

Η απίστευτη ανακοίνωση της αστυνομίας Αυλώνας το 2006: «Ο διαιτητής δεν έχει αδελφή»

Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα που συνέβη στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Αλβανίας το μακρινό 2006, κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως ένα άνευ προηγουμένου μαργαριτάρι της αστυνομίας της χώρας.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2006, στην Αυλώνα διεξήχθη ο αγώνας Flamurtari - Teuta που έληξε με τον θρίαμβο των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα 1-2. Στο τέλος του αγώνα παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας, αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης Bardhyl Pashaj.

Στον αγωνιστικό χώρο έσπευσε η αστυνομία, όπως και ο τότε πρόεδρος της Flamurtari και ταυτόχρονα δήμαρχος Αυλώνας, Shpëtim Gjika για να προστατέψουν τους διαιτητές μέχρι να μπουν στη φυσούνα, την στιγμή που οι οπαδοί πετούσαν αντικείμενα και φώναζαν ρυθμικά συνθήματα για την αδελφή του διαιτητή.

Δύο ημέρες αργότερα, και μετά από την σχετική έρευνα, στο ημερήσιο δελτίο τύπου η Αστυνομική διεύθυνση Αυλώνας αποφάνθηκε στα γεγονότα αναφέροντας τα εξής:

«Σχετικά με τα γεγονότα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Flamurtari - Teuta: Μετά απο έρευνα προέκυψε πως ο διατητής της αναμέτρησης δεν έχει αδελφή»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου