Κίνηση ματ του Ντούλε κλειδώνει την νίκη στο Φοινίκι;

Κίνηση ματ του Ντούλε κλειδώνει την νίκη στο Φοινίκι;

Στρατηγική κίνηση του Ντούλε δύο μέρες πριν από τις εκλογές για τον δήμο Φοινίκης.

Δύο μέρες πριν από τις εκλογές ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Ευάγγελος Ντούλες, έβγαλε ως άσσο απο το μανίκι του μια συμφωνία με το Δημοκρατικό Κόμματο. Αυτό τουλάχιστον καταγράφεται για αρκετούς δήμους όπου ζει η Ελληνική Εθνική Μειονότητα και όπου η επιρροή του βουλευτού Κότσο Κοκδήμα μετά από την σύμπραξη με του Τσάμηδες είναι σχετικά μεγάλη.

Σήμερα, με την παραίτηση του υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος στo Φοινίκη, για οικογενειακούς λόγους, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, ανοίγει ο δρόμος ο δήμος να κερδηθεί από τον υποψήφιο του ΚΕΑΔ Γιάννη Μπάμπη. Απο μέρους του ο Βαγγέλης Ντούλες, με δήλωση του, εξέφρασε τη στήριξη του για τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος στους Αγίους Σαράντα, Κρεσνίκ Μπόζο.

Επίσης, ο Ντούλες με το ίδιο σκεπτικό φαίνεται να κινείται και για τον Δήμο Αργυροκάστρου για την υποστήριξη του υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος Ίγκλι Κοκαλάρι. Χθες συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δημοκρατικού Κόμματος στο Αργυρόκαστρο και με τον υποψήφιο για δήμαρχο τον κ Κοκαλαρι.

Όπως όλα δείχνουν οι τοπικές εκλογές στις ελληνικές περιοχές εξελίσσονται σε μια σκληρή κόντρα μεταξύ Ντούλε και Κοκδήμα,

Καταγγελία ΚΕΑΔ για απόπειρες αλλοίωσης αποτελέσμα...
Στην Χιμάρα το ενδιαφέρον των εκλογών της Κυριακής...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη