Αποτελέσματα δημοσκόπησης για τον δήμο Δρόπολης

Αποτελέσματα δημοσκόπησης για τον δήμο Δρόπολης

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήγαγε η σελίδα μας για το Δήμο Δρόπολης. Η δημοσκόπηση ξεκίνησε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 11:00 πμ και έκλεισε την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11:00 πμ. Συνολικά ψήφισαν 284 άτομα και οριακά πρώτος με ποσοστό 50,7% και 144 ψήφους αναδείχθηκε ο υποψήφιος με το σοσιαλιστικό κόμμα και νυν δήμαρχος, Δημήτρης Τόλης. Από τις τρεις δημοσκοπήσεις που έτρεξαν στη σελίδα μας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αυτή για το δήμο Δρόπολης ήταν η πιο αμφίρροπη καθώς η διαφορά πρώτου και δεύτερου κρίθηκε σε 4 ψήφους.

Η δημοσκόπηση αρχικά ξεκίνησε με 3 υποψηφίους και στην πορεία αφαιρέθηκε ο Κώστας Γκάρος ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε συγκεντρώσει 55 ψήφους οι οποίες διεγράφησαν.

Τελικά αποτελέσματα

Υποψήφιος Ψήφοι Ποσοστό
Δημήτρης Τόλης 144 50,7%
Θανάσης Μανέκας14049,3%

Χώρα προέλευσης ψήφων

Χώρα Ψήφοι Ποσοστό
Ελλάδα 121 42,6%
Αλβανία13948,9%
Ηνωμένο Βασίλειο124,2%
ΗΠΑ62,1%

Χώρα προέλευσης ψήφων - Τόλης

Χώρα Ψήφοι Ποσοστό
Ελλάδα 49 34%
Αλβανία8760%

Χώρα προέλευσης ψήφων - Μανέκας

Χώρα Ψήφοι Ποσοστό
Ελλάδα 72 51%
Αλβανία5237%

*Η διαφορά στα ποσοστά χώρας προέλευσης ψήφων προκύπτει από μικρά ποσοστά από διάφορες άλλες χώρες.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τη διακύμανση των ψήφων ανά ημέρα πατώντας στο κουμπί αποτελέσματα και στη συνέχεια στο εικονίδιο του ημερολογίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι ισορροπίες και οι τάσεις αλλάζουν, θα ακολουθήσει νέα δημοσκόπηση στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Θα υπογραμμίσουμε για ακόμη μια φορά πως οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις είναι εύκολα διαβλητές και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις κλασικές μεθόδους όπου οι οι συμμετέχοντες ταυτοποιούνται ως προς τη μοναδικότητά τους. Επίσης είθισται στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις να συμμετέχουν αναγνώστες των οποίων οι πολιτικές πεποιθήσεις σε κάποιο βαθμό συμβαδίζουν με αυτές του μέσου που τις διεξάγει.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου