Στο στόχαστρο μέσω ψευδών ειδήσεων η Μονή «Ζωοδόχου Πηγής» στους Δρυμάδες

Στο στόχαστρο μέσω ψευδών ειδήσεων η Μονή «Ζωοδόχου Πηγής» στους Δρυμάδες

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψευδής είδηση που έκανε λόγο για «ενόπλους» στην Ιερά Μονή «Ζωοδόχου Πηγής» ή αλλιώς και «Σταυρίδι» στους Δρυμάδες της Χιμάρας.

Έπειτα από έρευνα της αλβανικών αστυνομικών αρχών, αναφέρθηκε πως στην εν λόγω Μονή βρέθηκε μόνο ένας μικρός αναπτήρας σε μορφή πιστολιού και τίποτε άλλο.

Όπως φαίνεται κάποιοι κακόβουλοι έχουν σκοπό να αμαυρώσουν τόσο την ιερότητα μιας από τις ελάχιστες ζωντανές μονές στον τόπο μας, που στηρίζουν την ορθόδοξη πίστη των ανθρώπων.

Ευτυχώς που το εν λόγω τραγελαφικό γεγονός δεν πήρε άλλες διαστάσεις στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Η φαντασία κάποιων φαίνεται να «ταξιδεύει» πλάθοντας ιστορίες οι οποίες το μόνο που έχουν ως στόχο τους, είναι να εγείρουν έχθρες και μίση κατά των φιλήσυχων χριστιανών του τόπου μας.

Σε μια εποχή όπου οι ψευδείς ειδήσεις αναπαράγονται από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη σε κλάσματα δευτερολέπτου, κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός και πολεμάνε την ελευθερία της πίστεως και τα ιερά των ανθρώπων συνεχόμενα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου